Ομορφιά

Γιώργος Λιάγκας σε Τζώρτζια Κεφαλά: «Δεν έχω λέπρα ξέρετε, δεν κολλάει για να ασχοληθείτε»

Η Τζώρτζια Κεφαλά θέλοντας να δώσει τέλος στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά τη δήλωσή της για το κόμμα των Σπαρτιατών, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έγραψε τα εξής:

«Οι “Σπαρτιάτες” αντιπροσωπεύουν ένα κομμάτι της κοινωνίας που θέλει να προχωρήσει πιο δυναμικά», ήταν η δήλωση της Τζώρτζιας Κεφαλά που προκάλεσε αντιδράσεις με την ίδια στην ανάρτησή της να κάνει λόγο για παρερμήνευση των δηλώσεών της.

«Επειδή έχει γίνει ένας απίστευτος μύλος επιθέσεων, στηρίξεων και αντιπαραθέσεων στις οποίες δεν μπορώ να απαντήσω επειδή βρίσκομαι σε ψηφοφορία στη Βουλή, να σας πω ρητά και κάθετα πως φυσικά και δεν υποστηρίζω το κόμμα των Σπαρτιατών! Πως θα μπορούσα άλλωστε να στηρίξω κάτι που από θέση, φύση, άποψη, είναι εντελώς αντίθετο με τα πιστεύω και τη στάση ζωής μου όλα αυτά τα χρόνια!

Αντί όμως να χρησιμοποιώ τους γνωστούς αφορισμούς που βάζουν όλοι ως καραμέλα στο στόμα, αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που σπρώχνει μια ομάδα ανθρώπων να τους ψηφίζει. Το ότι είναι ανιστόρητοι όπως θέλουν να τους προσάπτουν; Το ότι είναι αμόρφωτοι; Κομπλεξικοί; Μαθαίνουν 3 λέξεις Ελληνικά και μετά είναι απόγονοι του Λεωνίδα; Σας αρκούν σαν απαντήσεις αυτά, και μετά κοιμόσαστε ήσυχοι που διαφοροποιήσατε τον εαυτό σας και τη θέση σας; Το θέμα είναι να καταλάβουμε τον μηχανισμό που οδηγεί στο φασισμό. Έτσι θα νικηθεί.

Κύριε Λιάγκα δεν ασχολούμαι μαζί σας».

Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, θέλησε να δώσει την δική του απάντηση στην Τζώρτζια Κεφαλά.

«Πως γίνεται να μην ασχολείσαι με κάποιον αλλά να αναφέρεις το όνομά του. Δηλαδή εγώ δεν θέλω να ασχοληθώ μαζί σου αλλά απαντάω σε αυτό που με έχεις ρωτήσει. Χαίρομαι που η κυρία Κεφαλά μία λανθασμένη χθεσινή της δήλωση την διόρθωσε με μια ανακοίνωσή της για να μην υπάρχουν στρεβλές εντυπώσεις. Εγώ είμαι σίγουρος ότι επειδή η κυρία Κεφαλά είναι καινούργια στην πολιτική δεν κατάλαβε τι ήθελε να πει. Όντως εγώ πιστεύω ότι δεν ήθελε να πει αυτά που είπε. Όμως πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι αυτή εδώ η εκπομπή θα εξακολουθήσει να κάνει κριτική. Σε προσωπικό επίπεδο η κυρία Κεφαλά μου είναι άγνωστη, δεν την γνωρίζω, δεν το υποτιμώ, δεν το λέω υποτιμητικά. Δεν την γνωρίζω, δεν γνωρίζω την καλλιτεχνική της διαδρομή, μου λένε όλοι ότι έχει μια εξαιρετική φωνή, δεν την έχω ακούσει. Επίσης δεν γνωρίζω την πολιτική της διαδρομή, ψηφίστηκε και μας αντιπροσωπεύει στο κοινοβούλιο», ήταν μερικά από τα λόγια του παρουσιαστή.

Σε άλλο σημείο ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Εγώ τόσα χρόνια κάνω μαχητική δημοσιογραφία κάνω και λάθη και τα έχω πληρώσει όσο κανένας άλλος στην Ελλάδα και οικονομικά και επαγγελματικά. Αυτό που ορίστηκα να κάνω δηλαδή αντιπολίτευση και κριτική σε όλους, αυτό είναι ο δημοσιογράφος, αυτό θα κάνω και θα το κάνω και με εσάς δεν έχω κάτι προσωπικό. Τώρα εσείς πως γίνεται να κάνετε μια απάντηση και να λέτε στο τέλος δεν ασχολούμαι με εσάς κ.Λιάγκα και να απαντάτε σε αυτό που σας ρώτησα χθες είναι δικό σας θέμα. Δεν έχω λέπρα ξέρετε δεν κολλάει για να ασχοληθείτε, να σας διαβεβαιώσω.

Είπε χθες ότι το κόμμα των Σπαρτιατών μπήκε δυναμικά στην Βουλή. Η λέξη δυναμικά για να μην χάνουμε και το νόημα των λέξεων είναι μια θετική λέξη. Όταν λέω εγώ ότι ο Τάσος είναι δυναμικός δημοσιογράφος είναι θετικό το πρόσημο. Όταν λέω η Άρια είναι μια δυναμική ρεπόρτερ είναι θετικό το πρόσημα. Άρα λοιπόν όταν λες ότι μπήκε δυναμικά μέσα στην Βουλή το πρόσημο είναι θετικό. Όταν λες μάλιστα ότι διαφωνώ με τις περισσότερες απόψεις αλλά υπάρχουν και κάποιες που συμφωνείς, εγώ ρώτησα ποιες είναι αυτές οι απόψεις των Σπαρτιατών που συμφωνεί η κυρία Κεφαλά, δεν είναι κακό να το πούμε αυτό. Αν λοιπόν η κυρία Κεφαλά κατάλαβε ότι έκανε λάθος δηλώσεις και την βοηθήσαμε εμείς να το καταλάβει εγώ αν ήμουν στην θέση της θα έλεγα ευχαριστώ κ.Λιάγκα που μου δίνετε την δυνατότητα να διορθώσω κάτι που είπα λανθασμένα».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button