Ομορφιά

Τζώρτζια Κεφαλά: Η απάντηση μετά τις δηλώσεις για τους «Σπαρτιάτες» και το «καρφί» στον Γιώργο Λιάγκα

Η Τζώρτζια Κεφαλά πριν από λίγες ώρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, θέλησε να δώσει τέλος στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά τη δήλωσή της για το κόμμα των Σπαρτιατών.

«Οι “Σπαρτιάτες” αντιπροσωπεύουν ένα κομμάτι της κοινωνίας που θέλει να προχωρήσει πιο δυναμικά», ήταν η δήλωση της Τζώρτζιας Κεφαλά που προκάλεσε αντιδράσεις με την ίδια στην ανάρτησή της να κάνει λόγο για παρερμήνευση των δηλώσεών της.

«Επειδή έχει γίνει ένας απίστευτος μύλος επιθέσεων, στηρίξεων και αντιπαραθέσεων στις οποίες δεν μπορώ να απαντήσω επειδή βρίσκομαι σε ψηφοφορία στη Βουλή, να σας πω ρητά και κάθετα πως φυσικά και δεν υποστηρίζω το κόμμα των Σπαρτιατών! Πως θα μπορούσα άλλωστε να στηρίξω κάτι που από θέση, φύση, άποψη, είναι εντελώς αντίθετο με τα πιστεύω και τη στάση ζωής μου όλα αυτά τα χρόνια!

Αντί όμως να χρησιμοποιώ τους γνωστούς αφορισμούς που βάζουν όλοι ως καραμέλα στο στόμα, αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που σπρώχνει μια ομάδα ανθρώπων να τους ψηφίζει. Το ότι είναι ανιστόρητοι όπως θέλουν να τους προσάπτουν; Το ότι είναι αμόρφωτοι; Κομπλεξικοί; Μαθαίνουν 3 λέξεις Ελληνικά και μετά είναι απόγονοι του Λεωνίδα; Σας αρκούν σαν απαντήσεις αυτά, και μετά κοιμόσαστε ήσυχοι που διαφοροποιήσατε τον εαυτό σας και τη θέση σας; Το θέμα είναι να καταλάβουμε τον μηχανισμό που οδηγεί στο φασισμό. Έτσι θα νικηθεί.

Κύριε Λιάγκα δεν ασχολούμαι μαζί σας» έγραψε στην ανάρτησή της η Τζώρτζια Κεφαλά.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button