ΕνημέρωσηΠολιτική

Στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2023, 10:52

Στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας έφτασε, πριν από λίγη ώρα, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Τον πρωθυπουργό υποδέχτηκε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη σύσκεψη του πρωθυπουργού με την ηγεσία του υπουργείου. Στη σύσκεψη μετέχουν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, ο υπουργός Επικρατείας, ‘Ακης Σκέρτσος, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Θανάσης Κοντογεώργης, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Θοδωρής Λιβάνιος, οι υφυπουργοί Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Τριαντόπουλος και Ευάγγελος Τουρνάς, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου και ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος, Γεώργιος Πουρναράς.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός, Κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στο Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων .

Σημειώνεται ότι το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας είναι ένα από τα πρώτα υπουργεία που επισκέπτεται ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο του κύκλου επισκέψεων που έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα, μετά την εκ νέου ανάληψη των καθηκόντων του.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2023, 11:05

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button