ΕνημέρωσηΠολιτική

2 Σεπτεμβρίου το διαρκές συνέδριο για την εκλογή νέας ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ – Ο Μανώλης Μάκαρης υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Στις 2 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Διαρκές Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την έγκριση και τυπικά των υποψηφιοτήτων για την προεδρία του κόμματος. Την υποψηφιότητα του Μανώλη Μάκαρη στηρίζει στην Πελοπόννησο η αξιωματική αντιπολίτευση.

Στη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, αποφάσισε ότι σύμφωνα με την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, το Διαρκές Συνέδριο θα διεξαχθεί στις 2 Σεπτεμβρίου. Θέμα: «Η έγκριση και τυπικά των υποψηφιοτήτων για την Προεδρία του Κόμματος, οι οποίες μπορούν να κατατεθούν μέχρι και το Διαρκές Συνέδριο».

Σημειώνεται ότι οι υποψηφιότητες θα εγκριθούν ως ενιαία πρόταση.

Το Διαρκές Συνέδριο θα διεξαχθεί με υβριδικό τρόπο, με δυνατότητα φυσικής παρουσίας ή διαδικτυακής, στο οποίο θα μιλήσουν οι υποψήφιοι πρόεδροι.

Για την κατάθεση υποψηφιότητας απαιτούνται υπογραφές από 30 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ για τις υποψηφιότητες που εγκρίθηκαν από την τελευταία Κεντρική Επιτροπή, δεν απαιτούνται υπογραφές. Μέλη της Κεντρικής Επιτροπής μπορούν να υπογράψουν και για παραπάνω από έναν υποψηφίους.

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στηρίζει την υποψηφιότητα του Μανώλη Μάκαρη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο κ. Μάκαρης είναι καρδιολόγος, διευθυντής στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Έχει διατελέσει αντιδήμαρχος Παλλήνης αλλά και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτός Δήμος – Ενεργοί Πολίτες» στην Καλαμάτα.

To άρθρο 2 Σεπτεμβρίου το διαρκές συνέδριο για την εκλογή νέας ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ – Ο Μανώλης Μάκαρης υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button