Ομορφιά

Ο Οδυσσέας Σταμούλης για τον πνιγμό του γιου του: «Αυτή η χρονιά ήταν ένας εφιάλτης για μένα»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Οδυσσέας Σταμούλης, ο οποίος αναφέρθηκε στην τραγωδία που βίωσε το περασμένο καλοκαίρι, όταν έφυγε από τη ζωή ο 11χρονος γιος του.

«Ήταν δική μου επιλογή να απουσιάζω από την τηλεόραση, δεν υπήρξαν και ενδιαφέρουσες προτάσεις. Στο λεξικό, δίπλα από τη λέξη “σπάταλος”, υπάρχει η φωτογραφία μου. Ενώ θέλω να είμαι ένας διάσημος ηθοποιός, με την έννοια ότι έχω πετύχει ως ηθοποιός, δεν μου αρέσει καθόλου η δημοσιότητα. Τα media μου έχουν φερθεί άγρια, με θυμώνει και με προσβάλει αυτό, αλλά το αντιμετωπίζω με το να απέχω», είπε αρχικά ο Οδυσσέας Σταμούλης.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης είπε στη συνέχεια για την απώλεια του γιου του: «Αυτή η χρονιά ήταν ένας εφιάλτης για μένα. Αγγελούδια, παιδάκια χάνονται κάθε μέρα. Μερικά από αυτά τυχαίνει να έχουν έναν πατέρα αναγνωρίσιμο ή δημόσιο πρόσωπο. Δεν μιλάω γι’ αυτό, ούτε θα μιλήσω, γιατί είναι σαν να έχει η δική μου απώλεια μεγαλύτερη βαρύτητα από των άλλων.

Η απώλεια έχει ακριβώς την ίδια αξία και ο πόνος είναι αφόρητος με τον ίδιο τρόπο για όλους τους γονείς. Ήταν πολύ χυδαίο που ερχόντουσαν στο θέατρο, γιατί είναι αυτό που είπα πριν, ότι ήταν σαν να είχε η δική μου απώλεια μεγαλύτερη βαρύτητα από την απώλεια οποιουδήποτε ανθρώπου. Εγώ δεν μίλησα ποτέ και ούτε κάλεσα ποτέ κανέναν για να του πω για τον πόνο μου».

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button