ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Απαγόρευση δημόσιων συναθροίσεων το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα

Την απαγόρευση των δημόσιων συναθροίσεων το Σαββατοκύριακο (03-04/02/2024) στην Αθήνα ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., λόγω των συγκεντρώσεων που προγραμματίζουν ακροδεξιές οργανώσεις και οργανώσεις του αντιεξουσιαστικού χώρου με αφορμή τη συμπλήρωση 28 ετών από τα γεγονότα των Ιμίων.

Σύμφωνα με την απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, απαγορεύεται κάθε υπαίθρια δημόσια συνάθροιση στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα από τις 06:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου ως τις 06:00 το πρωί της Κυριακής 4/2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι μέλη της Χρυσής Αυγής είχαν προγραμματίσει τη διεξαγωγή συγκέντρωσης για την επέτειο των Ιμίων στις 19:00 του Σαββάτου, ενώ ως απάντηση, οργανώσεις του αντιεξουσιαστικού χώρου είχαν προγραμματίσει αντίστοιχες διαδηλώσεις.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, απαγορεύεται η πραγματοποίηση κάθε υπαίθριας δημόσιας συνάθροισης, από ώρα 06:00’ της 3-2-2024 έως 06:00’ της 4-2-2024 στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς-λεωφόρους: Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου – Ριζάρη – Λεωφ. Βασ. Σοφίας – Βασιλέως Γεωργίου Α’ – Πλατεία Συντάγματος – Όθωνος – Λεωφ. Βασ. Αμαλίας – Λεωφ. Βασ. Όλγας.

Η ανωτέρω απαγόρευση επιβάλλεται καθώς εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια λόγω πιθανής διάπραξης σοβαρών αδικημάτων και απειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στην εν λόγω περιοχή, ενόψει της πραγματοποίησης εξαγγελθεισών συναθροίσεων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button