ΕνημέρωσηΟικονομία

Χατζηδάκης στο TikTok: Η ΑΑΔΕ δεν είναι μόνο για γάμους και βαφτίσια – «POS παντού, μόνο τα παγκάρια θα μείνουν απέξω»

«Η ΑΑΔΕ δεν είναι μόνο για γάμους και βαφτίσια! Ούτε έχει «Ράμπο» που κυνηγάνε αποκλειστικά τη φοροδιαφυγή, στο Instagram και στο TikTok! Έχουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη φοροδιαφυγή και θα το εφαρμόσουμε φέτος, το 2024», αναφέρει ο Υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδικότερα ο Κωστής Χατζηδάκης, μέσω του λογαριασμού του στο TikTok, αναφέρεται στους ελέγχους της ΑΑΔΕ κατά της φοροδιαφυγής και επισημαίνει πως:

  • Επεκτείνονται τα POS σχεδόν παντού. 
  • Διασυνδέονται οι ταμειακές μηχανές με τα POS στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
  • Αξιοποιούνται νέα, ψηφιακά εργαλεία παντού: το Mydata, ψηφιακό πελατολόγιο, ψηφιακό δελτίο αποστολής και ηλεκτρονική τιμολόγηση οριζόντια.
  • Εφαρμόζεται ήδη η απαγόρευση χρήσης μετρητών κατά την αγοραπωλησία ακινήτων.

«Ψηφίσαμε ήδη και ξεκινάμε να εφαρμόζουμε την πιο αυστηρή ρύθμιση που πέρασε ποτέ για το λαθρεμπόριο των καυσίμων» τόνισε στη συνέχεια.

@kostis_hatzidakis Η ΑΑΔΕ δεν είναι μόνο για γάμους και βαφτίσια! Ούτε έχει «Ράμπο» που κυνηγάνε αποκλειστικά τη φοροδιαφυγή, στο Instagram και στο Tiktok! Έχουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη φοροδιαφυγή και θα το εφαρμόσουμε φέτος, το 2024. #tiktokgreece #fypgreece #politiki #ellada #greece #politics ♬ πρωτότυπος ήχος – Kostis Hatzidakis

 

«Μετά από πολλά χρόνια, ο μισθωτός και ο συνταξιούχος θα πληρώσει μεσοσταθμικά λιγότερους φόρους από ό,τι ο ελεύθερος επαγγελματίας. Και οι πόροι από τον περιορισμό της φοροδιαφυγής πάνε ήδη στην ενίσχυση της κοινωνικής μας πολιτικής».

Η ανάρτηση τελειώνει με ένα χιουμοριστικό κομμάτι: «Επεκτείνονται τα POS σχεδόν παντού. Μόνο τα παγκάρια των εκκλησιών θα μείνουν απέξω. Να το πω για τα παγκάρια των εκκλησιών ή να μην το πω;»

To άρθρο Χατζηδάκης στο TikTok: Η ΑΑΔΕ δεν είναι μόνο για γάμους και βαφτίσια – «POS παντού, μόνο τα παγκάρια θα μείνουν απέξω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button