Ομορφιά

Χριστίνα Δελλή για Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Έκανε λουλούδια, ήταν κύριος και καλοπληρωτής»

Η Χριστίνα Δελλή, η τραγουδίστρια που μεσουράνησε τα προηγούμενα χρόνια στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, μίλησε στο Πρωινό για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, τον δημιουργό της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» που ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, απάτη και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Η Χριστίνα Δελλή χαρακτήρισε τον «Άλλο Άνθρωπο» ως ένα ευκατάστατο πελάτη, κύριο και καλοπληρωτή.

«Ερχόταν το διάστημα 2009 – 2010 που είχα μία επιχείρηση που λεγόταν Πριγκιπέσσα Live στη Δροσοπούλου. Ερχόταν τουλάχιστον δύο με τρεις φορές το μήνα. Έκανε λουλουδάκια, ήταν κύριος. Ο μετρ είχε πει ότι ήταν καλοπληρωτής. Δεν είχαμε θέματα και φαινόταν πολύ αριστοκρατικός. Ούτε καν φτωχός ας πούμε. Φαινόταν άνθρωπος που είχε χρήματα, όχι άφραγκος. Κυριλέ», είπε αρχικά η Χριστίνα Δελλή.

«Ερχόταν με την παρέα του. Πολλές φορές ερχόταν μόνο με γυναίκα. Διασκέδαζε ήρεμα, με χαμηλών τόνων παρουσία. Με τα λουλούδια του, έπαιρνε πάντα ένα μπουκάλι ουίσκι. Θυμάμαι ότι ήταν φαν σε εμένα και στο μαγαζί. Τον θυμάμαι πολύ αυτόν τον άνθρωπο. Θυμάμαι ότι ερχόταν πάντα κυριλέ, δηλαδή καλοντυμένος, πολύ ευγενής με τον κόσμο. Με τα λουλούδια του. Μάλιστα, αν θυμάμαι καλά, ζητούσε ένα ζεϊμπέκικο και το χόρευε. Ένα ζεϊμπέκικο που έλεγα τότε εγώ», πρόσθεσε η Χριστίνα Δελλή.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button