Ομορφιά

Δήμος Βερύκιος για Σάκη Ρουβά: «Ήμουν η αιτία που πήγε στρατό»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» ήταν ο Δήμος Βερύκιος, ο οποίος με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τον Σάκη Ρουβά έκανε μια αποκάλυψη για τον τραγουδιστή.

«Συμφωνώ με την προσέγγισή του, έχει εθνική συνείδηση, διαβάζει πολύ. Αυτό που είπε για τον Ρουβά, για το παίδεμα του μυαλού, της γνώσης, ο Νταλάρας το κάνει πράξει. Ξέρεις πόσο διαβάζει για τα εθνικά θέματα, τι λεπτομέρειες, τι συζητήσεις; Για να μην παρεξηγηθώ, τον Σάκη τον γνώρισα, ήμουν η αιτία που πήγε στρατό. Του προκάλεσα εγκεφαλικό. Εγώ τον έντυσα στον στρατό, μετά από μία κόντρα που είχα με τον διευθυντή, μετέπειτα πολύ φίλο μου, τον Μπάμπη Χατζηλαμπή του Αρσένη.

Ερχόταν από την Αμερική ο Αρσένης, κάτι έγινε στο ανατολικό αεροδρόμιο τότε, είμαστε με τις κάμερες απ’ έξω και είχαμε τσαντιστεί. Και του λέω καλά θα δεις τι θα πάθει και πετάγομαι και τον ρωτάω “γιατί δεν στέλνεις στον στρατό τον Σάκη Ρουβά;”. Γουρλώνει τα μάτια ο Αρσένης και λέει “βεβαίως και θα πάει”. Να με κυνηγάει ο Ψινάκης, να γίνεται χαμός, το αποτέλεσμα ξέρετε ποιο ήταν; Πήρα συνέντευξη από το Πολύκαστρο, από τον Σάκη Ρουβά ως στρατιώτη. Από τον διοικητή μέχρι τον τελευταίο φαντάρο, μίλαγαν με εγκωμιαστικά λόγια για τον αθλητή – στρατιώτη, Σάκη Ρουβά.

Είναι καλό παιδί και με τον Νταλάρα ισχύει το όποιος αγαπάει παιδεύει. Νομίζω ότι από αγάπη το είπε ο Νταλάρας για το Άξιον Εστί και αν δεν το είπε από αγάπη, στην πορεία θα εξελιχθεί σε αγάπη. Δεν πιστεύεις ότι ο Ρουβάς θα γίνει καλύτερος μετά από αυτήν τη δημόσια κριτική που υπέστη; Δεν θα διαβάζει περισσότερο;», αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο Δήμος Βερύκιος.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button