Διεθνή επικαιρότητα

Δολοφονία στο Ψυχικό: «Ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο ότι θα τον σκοτώσουν» λέει δικηγόρος που γνώριζε το θύμα

Για την εν ψυχρώ δολοφονία του Παναγιώτη Στάθη το πρωί της Δευτέρας (02/07) στο Ψυχικό μίλησε στο MEGA ο δικηγόρος, Στέλιος Γκαρίπης, που γνώριζε το θύμα.

Όπως τόνισε ο Στέλιος Γκαρίπης, για την δολοφονία του 54χρονου «ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα τόνισε πως «για όσους γνώριζαν το θύμα κι ιδίως τις συναναστροφές του και την δράση του τα τελευταία χρόνια ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο. Φαινόταν μια αλλαγή στην συμπεριφορά του, η οποία ήταν ριζική.

Όλοι τον γνωρίσαμε ίσως σαν τον καλύτερο τοπογράφο με πάρα πολλές γνώσεις. Είχε αναλάβει να χαρτογραφήσει για το κτηματολόγιο Μυκόνου όλο το νησί. Πέρα από αυτό ήξερε με τελειότητα την νομοθεσία και ήταν ένας άνθρωπος πανέξυπνος που βοηθούσε τους πάντες».

Κατόπιν ο δικηγόρος μίλησε για μια μεταβολή που συνέβη στην ζωή του 54χρονου τοπογράφου και που όπως είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος «του άλλαξε την ζωή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για καλή ή κακή του τύχη ένα γεγονός ήταν αυτό που του άλλαξε την ζωή. Δηλαδή μια αλλαγή στην κατάσταση ενός φιλικού του προσώπου.  Γνωρίζουν όλοι ότι άρχισε μετά από κάποιο χρονικό σημείο να αναπτύσσει κάποιες άλλες δραστηριότητες. Ασχολείτο με το real estate, με αγοραπωλησίες και επέκτεινε τις δραστηριότητές του σε άλλα νησιά».

 

Γιώργος Καλλιακμάνης: «Ο δολοφόνος είχε ομάδα υποστήριξης»

Στη συνέχεια ο Γιώργος Καλλιακμάνης, επίτιμος πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής σχολίασε τα χαρακτηριστικά της εκτέλεσης.

«Ο δολοφόνος είναι πολύ έμπειρος, ξέρει πολύ καλά να κρατάει το πιστόλι. Κι αυτό φαίνεται στις φωτογραφίες που διέρρευσαν που δείχνουν το τζάμι από το παράθυρο (του αυτοκινήτου του θύματος ) που με σταθερό χέρι ρίχνει όλες τις βολές στο ίδιο σημείο».

Και τόνισε ο κ. Καλλιακμάνης: «Το ζήτημα είναι ότι αυτός ο άνθρωπος (ο εκτελεστής) πάει μόνος του. Αυτό δεν το έχουμε ξαναδεί. Αυτό σημαίνει ότι υπήρχε σίγουρα ομάδα υποστήριξης. Είχε σίγουρα ανθρώπους σε κάποια καίρια σημεία του έλεγαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γιώργου Καλλιακμάνη, κάμερες την προηγούμενη μέρα έχουν «πιάσει» το ίδιο άτομο με τον ίδιο ρουχισμό να περνά από το ίδιο σημείο περίπου την ίδια ώρα.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button