ΕνημέρωσηΠολιτική

Εκδήλωση για επαγγελματίες πελάτες στο ανακαινισμένο κατάστημα JYSK Αλίμου

To 2024 ξεκίνησε δυναμικά για το B2B τμήμα της JYSK. Με αφορμή τα εγκαίνια της ανακαίνισης του καταστήματος του Αλίμου, το τμήμα Β2Β για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πραγματοποίησε εκδήλωση που απευθυνόταν αποκλειστικά σε επαγγελματίες πελάτες. Στις 31/1 το κατάστημα του Αλίμου άνοιξε τις πόρτες του από τις 17:00 έως και τις 21:00 και υποδέχτηκε αποκλειστικά εταιρικούς πελάτες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους και να επωφεληθούν από τις εξαιρετικές τιμές των εγκαινίων με την καθοδήγηση των ειδικών του τμήματος Β2Β. Η εκδήλωση κορυφώθηκε με τη ζωντανή επίδειξη των προϊόντων ύπνου από τους sleep experts της εταιρίας!

Όπως δήλωσε ο κος Θέμης Κάτσης, Διευθυντής του B2B τμήματος: «Η προσωπική επαφή με τους πελάτες ενισχύει το όραμα του τμήματος μας για την παροχή άριστων υπηρεσιών εξυπηρέτησης. Σκοπός μας είναι να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας και να προσφέρουμε συνεχή και συνεπή καθοδήγηση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιτυχημένη εκδήλωση ήταν η πρώτη από μια σειρά παρόμοιων exclusive events που το τμήμα Β2Β έχει στα πλάνα του για το 2024.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button