Ομορφιά

Επιδεινώνεται η υγεία του Bruce Willis – Δεν αναγνωρίζει πια τη Demi Moore

Όπως έγινε γνωστό η κατάσταση της υγείας του Bruce Willis, ο οποίος πάσχει από ένα είδος άνοιας που ονομάζεται μετωποκροταφική, επιδεινώνεται.

Ο διάσημος σταρ φέρεται να μην μπορεί πλέον να αναγνωρίσει την πρώην σύζυγό του, Demi Moore σύμφωνα με πηγή στο περιοδικό Closer.

Η ηθοποιός, που ήταν πάντα κοντά στον πρώην σύζυγό της ιδιαίτερα από τη στιγμή που διαγνώστηκε με την ασθένεια, τον επισκέφτηκε μετά από ένα ταξίδι της στην Ιταλία.

Όταν όμως βρέθηκε μπροστά του εκείνος δεν αναγνώρισε τη γυναίκα με την οποία ήταν παντρεμένος επί δεκατρία χρόνια και τη μητέρα των τριών παιδιών τους, της Rumer, της Scout και της Tallulah.

«Η Demi επικοινωνούσε τακτικά με τη νυν σύζυγο του Bruce Willis, Emma Heming, αλλά δεν ήξερε ότι η μνήμη του είχε επιδεινωθεί τόσο πολύ», είπε η πηγή στην εφημερίδα.

Συγκεκριμένα, η πηγή τόνισε: «Η Demi κατάλαβε ότι δεν την αναγνώρισε».

Στην πραγματικότητα, η επιδείνωση της κατάστασης του ηθοποιού δεν προκαλεί έκπληξη. Η μετωποκροταφική άνοια είναι μια ασθένεια που προκαλεί προοδευτική έκπτωση της γνωστικής λειτουργίας, αλλά και αλλαγές στην προσωπικότητα και εναλλαγές της διάθεσης.

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Emma Heming, μιλώντας στο Today Show, είχε αναφέρει: «Η άνοια είναι μια δύσκολη ασθένεια, δύσκολη για το άτομο που διαγιγνώσκεται αλλά και για όλη την οικογένεια -είναι αλήθεια αυτό που λένε ότι πρόκειται για μια οικογενειακή ασθένεια», ενώ εξήγησε ότι είναι δύσκολο να γνωρίζουμε εάν ο ίδιος ο ηθοποιός έχει αντίληψη της κατάστασής του ή όχι.

Ο ηθοποιός δεν έχει πια “τη χαρά της ζωής”, αποκάλυψε η σύντροφός του, τονίζοντας πως αυτό είναι «είναι το πιο σοκαριστικό με την ασθένεια, γιατί πάντα ζούσε έντονα».

Ο Bruce Willis διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια στις αρχές του 2023.  Η Demi Moore ήταν η πρώτη που έκανε γνωστή την είδηση για την ασθένεια του ηθοποιού και την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, σε κοινή δήλωση με τη νυν σύζυγό του, μέσω των social media.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button