ΕνημέρωσηΟικονομία

Epsilon Net: Υποχρεωτική δημόσια πρόταση 12 ευρώ ανά μετοχή

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε την Παρασκευή (28.6.2024) το πληροφοριακό δελτίο για την υποχρεωτική δημόσια πρόταση για το σύνολο των μετοχών της Epsilon Net με τίμημα 12 ευρώ ανά μετοχή, όπως ανακοίνωσε η εταιρία.

Η εταιρία Ginger Digital Bidco Α.Ε. (Ιωάννης Μίχος, Εθνική Τράπεζα ΕΤΕ -0,21% και General Atlantic) ελέγχει ήδη 78,38% των μετοχών της Epsilon Net.  

Η περίοδος, κατά τη διάρκεια της οποίας οι αποδεχόμενοι μέτοχοι δύνανται να αποδέχονται τη δημόσια πρόταση με την υποβολή σχετικής έγγραφης δήλωσης αποδοχής στον συμμετέχοντα/διαμεσολαβητή τους, μέσω του οποίου τηρούν στο ΣΑΤ τις προσφερόμενες μετοχές τους, θα διαρκέσει συνολικά 5 εβδομάδες, με έναρξη στις 01.07.2024, στις 08:00 π.μ. (ώρα Ελλάδος) και λήξη στις 02.08.2024, με το τέλος του ωραρίου λειτουργίας των τραπεζών που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Εφόσον: (α) πληρωθεί η αίρεση προ της λήξης της περιόδου αποδοχής, και (β) μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας πρότασης, ο προτείνων από κοινού με τα συντονισμένα πρόσωπα κατέχουν, είτε άμεσα είτε έμμεσα, συνολικά μετοχές της εταιρείας που αντιστοιχούν σε ποσοστό τουλάχιστον 90% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας, ο προτείνων θα ασκήσει το δικαίωμα εξαγοράς εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας των 3 μηνών από το τέλος της περιόδου αποδοχής, σύμφωνα με το
άρθρο 27 του Νόμου και την απόφαση 1/644/22.4.2013 του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Κ. και θα εξαγοράσει, σε τιμή ανά μετοχή ίση με το προσφερόμενο τίμημα, τις μετοχές των υπολοίπων μετόχων, οι οποίοι δεν αποδέχθηκαν τη δημόσια πρόταση.

To άρθρο Epsilon Net: Υποχρεωτική δημόσια πρόταση 12 ευρώ ανά μετοχή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button