Ομορφιά

Φάρμα: Ο κρυφός διάλογος ανάμεσα σε Νάσια και Γεωργία –«Πρέπει να κάνουμε κάτι για να πουλήσουμε»

Στο νέο επεισόδιο της Φάρμας οι τηλεθεατές παρακολούθησαν και άκουσαν έναν κρυφό διάλογο ανάμεσα σε δύο παίκτριες και συγκεκριμένα ανάμεσα στη Νάσια και στη Γεωργία.

Οι δυο τους απομονώθηκαν από την υπόλοιπη ομάδα και εξέφρασαν η μία στην άλλη τους προβληματισμούς τους για την πορεία τους στο ριάλιτι του Star.

«Ο Παρλάντζας είναι ένα παιδί παρεξηγημένο, είναι ο μόνος που μας προστατεύει, που μας σκέφτεται. Αυτό είπα και ότι έχω θέμα με τον Γιαννούλα, που κάθε φορά θέλει να φαίνεται το εγώ του πάνω απ’ όλα. Δεν τα ανέχομαι εγώ αυτά τα πράγματα, γι’ αυτό και παράτησα το κομμάτι της μαγειρικής. Το εκτιμώ στους ανθρώπους που είναι ειλικρινείς και αληθινοί», ακούγεται να λέει αρχικά η Γεωργία στη Νάσια.

«Αν χάσουμε, που δεν θα χάσουμε, με την Αντωνία θα μπω εγώ μονομάχος. Από τη μία το θέλω να γίνει έτσι για να σε βγάλω αρχηγό. Ό,τι έχει γίνει εδώ έχει μείνει, τέλος», λέει στη συνέχεια η Νάσια, με τη Γεωργία να της απαντά: «Πρέπει να κάνουμε κάτι για να μείνουμε, εννοώ να πουλήσουμε».

Μετά το τέλος του εν λόγω διαλόγου, η Νάσια είπε στην κάμερα: «Έχουμε έρθει αρκετά κοντά με την Γεωργία στη Φάρμα, τα βρίσκουμε, αλλά όπως εμπιστευόμουν τον Σπύρο με την Ρούλα, δεν εμπιστεύομαι κανέναν».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button