Μόδα

Γιώργος Μαζωνάκης: Η ασθένεια που ταλαιπωρεί τον γαμπρό του Δημήτρη Μακρυνιώτη

Οι σχέσεις του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του και επί χρόνια μάνατζέρ του Βάσω Μαζωνάκη φαίνεται ότι έχουν φτάσει στο απροχώρητο λόγω κάποιων οικονομικών τους διαφορών.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αποφάσισε να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της αδελφής του για τη διασφάλιση της περιουσίας του και της καλλιτεχνικής του διαδρομής, ενώ σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, η ρήξη στη σχέση τους έχει επέλθει εδώ και πολύ καιρό, ενώ και πριν χρόνια είχε υπάρξει μια διάσπαση μεταξύ τους.

Παρόλο που μετά τις τελευταίες εξελίξεις όλοι θα περίμεναν τα δύο αδέλφια να διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις δικαστικές αίθουσες, όλα δείχνουν ότι θα οδηγηθούν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό. Ο Γιώργος Μαζωνάκης σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας, θέλει να ρίξει τους τόνους αποφεύγοντας να δοθεί μεγαλύτερη έκταση στο θέμα και για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο γαμπρός του Δημήτρης Μακρυνιώτης, αφού δεν θέλει να πιέσει περισσότερο συναισθηματικά την αδελφή του.

Σε κάθε περίπτωση η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς συνέπεσε με τη νοσηλεία της Βάσως Μαζωνάκη έπειτα από επέμβαση.

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Μακρυνιώτης είναι η ασθένεια Gravis για την οποία έχει μιλήσει ανοιχτά.

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης είχε πει: «Έχω μια ασθένεια που λέγεται Gravis, είναι ασθένεια που χτυπά τους μυς. Μπορώ και το διαχειρίζομαι, έχω βρει τις ισορροπίες μου, έχω βρει τη δύναμή μου. Αντλώ δύναμη από τον θεό και την οικογένειά μου».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button