Ομορφιά

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν ανοίγματα για κάτι καινούργιο και αρκετά ελπιδοφόρο σε ό,τι αφορά κυρίως την επαγγελματική σας ζωή που, όχι μόνο θα σας ανανεώσει εσωτερικά και θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση, αλλά και θα βελτιώσει τα έσοδά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευνοϊκές θα είναι οι σχέσεις σας με το εξωτερικό ενώ μια συμφωνία που θα κάνετε θα βελτιώσει το εδώ και τώρα σας και θα βοηθήσει να ατενίσετε το μέλλον με περισσή αισιοδοξία. Ορισμένοι θα κάνετε ένα ταξίδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια έξτρα έσοδα θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες που σας είχαν ταλαιπωρήσει. Αισθηματικά, η πνευματική, κυρίως, ταύτιση καθώς και το απωθημένο που έχετε με ένα συγκεκριμένο άτομο, θα σας φέρουν πιο κοντά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέσα σε φιλικές παρέες, κοινωνικά περιβάλλοντα ή ακόμα και τα σόσιαλ θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει. Κατά τα λοιπά, θα έχετε χαρούμενες συναντήσεις καθώς και εύνοια σε ό,τι αφορά ομάδες και συλλόγους.

ΛΕΩΝ

Ενδιαφέρουσες επαγγελματικές εξελίξεις θα ανανεώσουν μέσα σας την αισιοδοξία ενώ κάποια έξτρα έσοδα θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σας. Αρκετοί θα ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισής σας ή με ένα νέο έρωτα μέσα σε κάποιο επαγγελματικό περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετές ευκαιρίες για νέες αισθηματικής φύσης γνωριμίες θα σας δοθούν με την όψη αυτή ενώ αρκετοί από εσάς τη γνωριμία αυτή θα την κάνετε κατά τη διάρκεια μιας μετακίνησης ή ενός ταξιδιού. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά νομικές υποθέσεις και υπογραφές.

ΖΥΓΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα έχετε σε ό,τι αφορά αγοραπωλησίες ακινήτων ή την οικονομική εκμετάλλευσή τους. Γενικά, θα υπάρξουν ευκαιρίες βελτίωσης των οικονομικών σας. Αισθηματικά, αρκετούς θα απασχολήσει μια ερωτικής φύσης επανένωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ταξίδια, μετακινήσεις, ευχάριστες συναντήσεις και ελπιδοφόρα νέα είναι μερικά από τα δώρα της όψης αυτής για εσάς. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για επαγγελματικής φύσης ευκαιρίες. Αισθηματικά, ένας αέρας ανανέωσης θα φυσήξει στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα υπάρξουν ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, ακόμα και μέσα από κάποιο έξτρα εισόδημα. Το επαγγελματικό περιβάλλον και οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας θα βελτιωθούν. Αν υπάρχουν θέματα υγείας, θα βρεθούν λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες τις αισθηματικής φύσης ευκαιρίες που θα έχετε καθώς θα σας προσφέρουν χαρά και ικανοποίηση πολυεπίπεδα. Γενικά, η ανάγκη για περιπέτεια και ανανέωση θα σας ωθήσουν σε εξόδους, διασκεδάσεις και κοινωνικοποίηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευχάριστα νέα και γεγονότα καθώς και θετικές εξελίξεις σε θέματα που σας απασχολούν θα σας βοηθήσουν να νικήσετε φοβίες και ανασφάλειες. Αισθηματικά, ένας κρυφός έρωτας ή μια επανασύνδεση θα σας απασχολήσει αρκετά.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις από φίλους ή από άτομα με τα οποία έχετε κοινωνική επαφή. Καινούργιοι άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σας, κάτι που θα σας ωθήσει σε αλλαγές πάσης φύσεως. Οι αδέσμευτοι δώστε έμφαση στη διασκέδαση και στο φλερτ.

Πηγή: myastro.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button