Διεθνή επικαιρότητα

Ηράκλειο: Δεν είχε δίπλωμα και αποκαλύφθηκε ότι εκκρεμούσε εναντίον του διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία

Ένας άνδρας συνελήφθη χθες το πρωί (25/05) σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου από αστυνομικούς της Ομάδας Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, καθώς να οδηγεί αυτοκίνητο χωρίς την απαραίτητη άδεια οδήγησης.

Στη συνέχεια ο άνδρας από την Αλβανία έδωσε πλαστό δελτίο ταυτότητας στους αστυνομικούς οι οποίοι τον οδήγησαν στο τμήμα, ενώ μετά από έρευνα αποκαλύφθηκε ότι κατά του 45χρονου, εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοφορία στην Αλβανία το 2014.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο άνδρας από την Αλβανία είναι εκείνος που διέπραξε τα δύο τελευταία αδικήματα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει: «Συνελήφθη, χθες (25.05.2024), το πρωί σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου από αστυνομικούς της του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, ένας (1) αλλοδαπός ο οποίος κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια ικανότητας οδήγησης.

Επιπλέον, σε βάρος σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία διότι υπέδειξε στους αστυνομικούς δελτίο ταυτότητας το οποίο ήταν πλαστό, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο για παράβαση Κ.Ο.Κ..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την συνεχιζόμενη έρευνα και προανάκριση από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου προέκυψε ότι, σε βάρος του ανωτέρω αλλοδαπού εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοφορία που είχαν λάβει χώρα στην Αλβανία το 2014.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button