ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Καταγγελία – κόλαφος των κρατουμένων της Δ’ Πτέρυγας Κορυδαλλού για διεφθαρμένο αρχιφύλακα

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησαν οι κρατούμενοι της Δ’ Πτέρυγας των Φυλακών Κορυδαλλού, την οποία μάλιστα δημοσιεύει ο ιστότοπος indymedia.

Διαβάστε αυτούσια την καταγγελία όπως ακριβώς δημοσιεύτηκε: 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κολοσσαίο η αλλιώς φυλακές Κορυδαλλού.

Οι μελλοθάνατοι σας χαιρετούν.

Ένα δίχως επανάληψη σκηνικό έχει στηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού. Ένας διεφθαρμένος αρχιφύλακας εν ονόματι Λαμπρόπουλος ο οποίος με απίστευτο θράσος και απροκάλυπτα  λειτουργεί σαν άλλος Καίσαρας. Πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει σε τέτοιο βαθμό που βάζει κρατούμενους να επιβάλουν την τάξη για λογαριασμό του με αποτέλεσμα τον θάνατο άλλων κρατουμένων και πιο συγκεκριμένα του Αλφόνσο Ντότσι. Αποτελεί γεγονός και είναι αδιαμφισβήτητο ότι  ο κρατούμενος που προχώρησε στη δολοφονία του Αλφόνσο Ντότσι λίγο πριν σκοτώσει τον Αλφόνσο επισκέφτηκε τον αρχιφύλακα και προφανώς έλαβε οδηγίες έτσι ώστε να κλείσει τα κελιά πράγμα που οι υπάλληλοι του δεν κατάφεραν. Πήγε με μαχαίρι στο αρχιφυλακείο γύρισε με μαχαίρι και σκότωσε τον Αλφόνσο Ντοτσι με το που μπήκε στην Ακτίνα. Όλα αυτά είναι αποτυπωμένα στις κάμερες. (Η έξοδος απο την ακτίνα η παρουσία του στο αρχιφυλακείο η συνομιλία με τον Λαμπρόπουλο και η δολοφονία αμέσως μετά την επιστροφή του απο εκεί).Το δικαίωμα των κρατουμένων να μην κλείνονται στα κελιά τους όταν επικρατεί καύσωνας έχει κατοχυρωθεί ύστερα απο μακροχρόνιους αγώνες απέναντι στους δεσμώτες μας και ακριβώς αυτό υπερασπίστηκε για ακόμα μια φορά ο Αλφόνσο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν κάποιος κάνει μια μικρή έρευνα πολύ σύντομα θα ανακαλύψει τη διαφθορά που επικρατεί στον Κορυδαλλό. Τεράστια ποσά κάτω απο το τραπέζι και αρχιφύλακες να ζουν σε επίπεδο εφοπλιστών με μισθό δημοσίου υπαλλήλου και σίγουρα όχι υψηλά αμειβόμενου.

Κλεινόντα θέλουμε να πούμε δυο λόγια για τον ΑΛΦΟΝΣΟ ΝΤΟΤΣΙ, ο οποίος ήταν πάντα απέναντι στην υπηρεσία και υπερασπιστής των πιο αδυνάμων. Ήταν πάντα απο τους πρώτους που έβγαιναν μπροστά στους αγώνες εντός των φυλακών και όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν θα  τον θυμούνται για το αίσθημα δικαιοσύνης και την ανιδιοτέλειας του.

ΑΘΑΝΑΤΟΣ

ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΛΦΟΝΣΟ».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button