Ομορφιά

Κατερίνα Καινούργιου για Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Δεν τον έχω σε καμία υπόληψη, θεωρώ ότι είναι λίγος»

Το πρωί της Πέμπτης η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο τοποθετήθηκε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την απόφαση του ΣΚΑΪ να βγάλει κανονικά την εκπομπή «Fay’s time» στον αέρα, παρά την απουσία της Φαίης Σκορδά λόγω του θανάτου του μπαμπά της.

«Καλημέρα, Fay’s Time χωρίς τη Φαίη μέρος τρίτο και έχουμε πολλά θέματα και σήμερα της επικαιρότητας όλων των ειδών. Πριν δώσω τον λόγο στον Άγγελο θα ήθελα να κάνω μια παράκληση. Μην ανοίγουμε έριδες και διχόνοιες για μια καρέκλα, ένα πένθος και μια εκπομπή που πρέπει να βγει στον αέρα, ας είμαστε όλοι αγαπημένοι», είπε χαρακτηριστικά χθες 31/1 ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Μετά την προβολή αυτού του αποσπάσματος στην εκπομπή της, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο και είπε:

«Είπε ο άνθρωπος που καθημερινά ανοίγει έριδες και διχόνοιες, και τοποθετείται. Δεν τον έχω σε καμία, καμία εκτίμηση. Συγγνώμη που θα το πω. Τους άλλους συνεργάτες τους εκτιμώ πάρα πολύ, αλλά με τον συγκεκριμένο… Του δίνω αξία, έχεις δίκιο, αλλά θέλω να πω δυο πράγματα. Ίσως όλο αυτό που είχε γίνει με τη Φαίη και είχα ενοχληθεί, έχει πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης ο συγκεκριμένος.

Μιλάμε για έναν άνθρωπο που μιλάει με χυδαία λόγια για τους άλλους. Για μένα έχει μιλήσει με τα χειρότερα, ενώ μέχρι πέρυσι μου έστελνε κάτι αποθεωτικά μηνύματα. Δε τον έχω σε καμία υπόληψη. Δε θέλω να μιλάω για τον Κωνσταντάρα. Θεωρώ ότι είναι λίγος. Της αξίζει της Φαίης κάποιος πολύ καλύτερος στην ομάδα της. Γι’ αυτό το άτομο δε θέλω να μιλάω».

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button