ΕνημέρωσηΟικονομία

ΚΚΕ: Ο υπουργός Παιδείας να αποσύρει τώρα τις απαράδεκτες κατηγορίες για αντισημιτισμό απέναντι στην ΟΛΜΕ και τους εκπαιδευτικούς

«Ο ανεκδιήγητος υπουργός Παιδείας κ. Πιερακάκης, ανακάλυψε ‘αντισημιτισμό’ στην ανακοίνωση της ΟΛΜΕ και στη μέρα δράσης και αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό, που μέχρι τώρα μετράει 10000 νεκρούς, ανάμεσα στους οποίους και περίπου 4000 παιδιά. Τον ενημερώνουμε ότι, όπως και η πλειοψηφία του ελληνικού λαού τάσσεται υπέρ του δίκιου των Παλαιστινίων, έτσι και οι εκπαιδευτικοί τάσσονται με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας και διαδηλώνουν για το αυτονόητο και ανθρώπινο: Να σταματήσει η σφαγή στη Γάζα και να αποκτήσουν οι Παλαιστίνιοι πατρίδα σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΟΗΕ» επισημαίνει το ΚΚΕ σε σχόλιό του «για τις ανεκδιήγητες δηλώσεις του υπουργού Παιδείας κ. Πιερακάκη».

«Η προφανής απομόνωση της κυβέρνησης από το λαϊκό αίσθημα και η συνακόλουθη προσπάθειά της να επιβληθεί σιωπητήριο για τη γενοκτονία σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού, θα γυρίσει μπούμερανγκ στους εμπνευστές της» προσθέτει το κόμμα στο σχόλιό του, και καταλήγει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το ΚΚΕ απαιτεί ο υπουργός Παιδείας να αποσύρει εδώ και τώρα τις απαράδεκτες και ποινικά κολάσιμες κατηγορίες για ‘αντισημιτισμό’ απέναντι στην ΟΛΜΕ και τους εκπαιδευτικούς».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button