Ομορφιά

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Έγιναν γονείς για δεύτερη φορά – Αυτό είναι το φύλο του μωρού

Μανούλα για δεύτερη φορά έγινε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πριν από λίγες ώρες.

Η γνωστή παρουσιάστρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 2.900 γραμμαρίων με καισαρική. Μητέρα και μωρό χαίρουν άκρας υγείας.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος διανύουν τις πρώτες ώρες δίπλα στο νέο μέλος της οικογένειάς τους, ενώ σύντομα θα επιστρέψουν στο σπίτι τους για τη νέα τους καθημερινότητα με τους δύο γιους τους.

Η παρουσιάστρια τον Ιανουάριο του 2023 είχε φέρει στον κόσμο τον γιο της Βλάσση, ενώ τον Φεβρουάριο του 2024 η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, αποφεύγοντας να αποκαλύψει το φύλο του μωρού της.

Συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε δηλώσει: «Είμαι έγκυος. Μεγαλώνει η οικογένεια μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό. Εγώ και ο άντρας μου ξέρουμε το φύλο του μωρού. Δεν θα ήθελα να πω πόσο μηνών έγκυος είμαι. Σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα περισσότερες δυσκολίες και συμπτώματα στην αρχή. Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική».

Η παρουσιάστρια τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στο μαιευτήριο, όπου και δέχεται τις ευχές για το νέο μέλος στην οικογένειά της.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button