Ομορφιά

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η πορεία της υγείας του και οι δικαστικές εξελίξεις για το τροχαίο ατύχημα που είχε

Φέτος έχουν συμπληρωθεί έξι χρόνια από το σοκαριστικό ατύχημα που είχε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης με την μηχανή του. Ο δικηγόρος του, Αγαμέμνων Τάτσης, βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» και μίλησε για την πορεία της υγείας του και τις δικαστικές εξελίξεις.

Αρχικά, ο κ. Αγαμέμνων Τάτσης ανέφερε: «Δικαστικά είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε για πρώτη φορά ότι ο δικαστικός κύκλος έχει κλείσει και σε αστικό επίπεδο. Τα δικαστήρια εξέδωσαν τις σχετικές αποζημιώσεις και μάλιστα τις επαύξησε. Αυτό είναι κάτι που δεν είναι σύνηθες στη δικαστική πρακτική, καθώς και λίγο καιρό πριν έκλεισε και το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, όπου σε ταύτιση με την πρωτοβάθμια απόφαση, το ποινικό εφετείο καταδίκασε εκ νέου τον υπαίτιο οδηγό του λεωφορείου».

Στην συνέχεια, ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη πρόσθεσε: «Για κανονικότητα είναι πολύ νωρίς να το πούμε. Όταν σου έχουν προκληθεί βλάβες σε μία σειρά από ζωτικά όργανα και όργανα κίνησης, είναι προφανώς ότι θα υπάρχουν θέματα. Συνεχίζει τη φυσικοθεραπεία και σε κάθε περίπτωση είμαστε πολύ καλύτερα από ότι ήμασταν σε παλαιότερο χρόνο. Στέλνει ελπιδοφόρο μήνυμα. Η οικογένειά του και ο Κωνσταντίνος στέλνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ και μεγάλη αγκαλιά σε αυτούς τους φίλους  επώνυμους και ανώνυμους, που αγκάλιασαν τον προσωπικό του αγώνα».

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button