Ομορφιά

Κωνσταντίνος Πλεύρης για Αλέξη Κούγια: «Αγάπησα την Τζόρτζια Σιακαβάρα χωρίς να τον ρωτήσω»

Τον Κωνσταντίνο Πλεύρη συνάντησαν σε νέα βραδινή του έξοδο οι τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. Ο 83χρονος νομικός ρωτήθηκε από ρεπόρτερ για τις ενδυματολογικές επιλογές της Τζόρτζια Σιακαβάρα αλλά και τα σχόλια που έκανε ο Αλέξης Κούγιας για εκείνον.

«Ο Κώστας Πλεύρης είναι πατέρας ενός εξαιρετικού συναδέλφου Υπουργού. Το πρώτο που πρέπει να σκεφτόμαστε σε αυτές τις ηλικίες είναι τα παιδιά μας. Ξέρετε τα στερνά τιμούν τα πρώτα. Και το κυριότερο από όλα, όσο μεγαλώνεις πρέπει να προσέχουμε όλοι την αυτογελοιοποίηση. Το θέμα της προσωπικής αξιοπρέπειας είναι πολύ σημαντικό από κάθε άποψη. Δηλώνω έκπληκτος! Ποτέ δε συμφωνούσα με τις απόψεις του βέβαια. Ελάχιστες φορές είχαμε συνυπάρξει στα δικαστήρια. Περισσότερο ασχολούνταν με την πολιτική και μάλιστα με είχε ενοχλήσει πάρα πολύ και επί Χούντας και αργότερα η δική του πολιτική επιλογή. Πολλές φορές αυτά που έλεγε με αηδίαζαν. Άλλωστε είναι γνωστό ότι προέρχομαι από μια περιοχή που είχε άλλες αξίες και αρχές πραγματικών αριστερών» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Δεν ασχολούμαι με αυτά εγώ, μου αρέσουν όμως οι επιλογές της. Θα πάμε road trip με την Τζόρτζια στο Μενίδι» ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Για τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια ο 83χρονος ανέφερε: «Η αυτογελιοποίηση είναι κάτι κακό, ναι. Χειρότερο είναι η αυτοϊκανοποίηση. Δυστυχώς αγάπησα την κα Σιακαβάρα χωρίς να τον ρωτήσω».

Για την σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης απάντησε: «Παλιά υπήρχαν στους βασιλείς οι γελωτοποιοί, τώρα στη δημοκρατία υπάρχουν οι γελωτοποιοί τον λαό να γελάει».

Δείτε την απάντηση του Κωνσταντίνου Πλεύρη στα σχόλια του Αλέξη Κούγια:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button