Ομορφιά

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Η συναυλία με τους 45 καλλιτέχνες για το «Σπίτι των ονείρων» που δεν δημιουργήθηκε ποτέ

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, όπως υποστήριζε ο ίδιος, ονειρευόταν να αποκτήσει ο «Άλλος Άνθρωπος» το δικό του σπίτι.

Αυτό θα ήταν το «Σπίτι των Ονείρων», όπως το αποκαλούσε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος  και για αυτόν τον σκοπό είχε διοργανώσει μία διαδικτυακή συναυλία με 45 καλλιτέχνες.

Καλλιτέχνες και συγκροτήματα, όπως ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Πάνος Μουζουράκης, η Ευρυδίκη, η Ελένη Δήμου και η Αντριάνα Μπάμπαλη ένωσαν τις φωνές τους αφιλοκερδώς για να κάνουν πραγματικότητα το όραμα του «Άλλου Ανθρώπου».

Ο κόσμος μπορούσε να καταθέσει ό,τι ήθελε στους αναρτημένους λογαριασμούς ενώ υπήρχαν και κουπόνια των 10 ευρώ, όπως ανέφερε πρώην εθελοντής.

Σε ερώτηση για το αν μπορούσαν να δώσουν τρόφιμα και ρούχα αντί χρημάτων οι εθελοντές, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έλεγε πως -λόγω κορωνοϊού- θα δεχόταν μόνο συσκευασμένα προϊόντα.

Η συναυλία που έγινε στις 21 Φεβρουαρίου του 2021, διήρκησε έξι ώρες και τόσο ο λογαριασμός PayPal, όσο και ο λογαριασμός της μητέρας του, βρίσκονταν σε περίοπτη θέση.

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έδειχνε από το κινητό του το ποσό των 7.000 ευρώ που συγκεντρώθηκε μόνο στο PayPal. Στον λογαριασμό της μητέρας του μαζευτήκαν άλλα τόσα με το συνολικά έσοδα να αγγίζουν τις 15.000 ευρώ.

Λίγες ημέρες μετά, στις 5 Μαρτίου, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ανέβαζε φωτογραφίες από το «Σπίτι των Ονείρων»:  «Σαλαμίνος 43-45. Αυτός είναι ο χώρος που θα μεταμορφωθεί σε χώρο των ονείρων του Άλλου Ανθρώπου. Ξεκινάμε από αύριο», έγραφε στις αναρτήσεις του.

Κι ενώ ανέβαζε φωτογραφίες από τις εργασίες και τα κλειδιά του κτιρίου που πήρε στο χέρι, άνθρωποι της γειτονιάς υποστηρίζουν πως τον είδαν μια εβδομάδα μετά, να παίρνει τα πράγματα του και να γίνεται… καπνός.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» επικοινώνησε με κάποιους από τους καλλιτέχνες που είχαν συμμετάσχει στη συναυλία τον Γιάννη Ζουγανέλη, την Ευρυδίκη και την Ελένη Δήμου.

Δείτε τι είπαν:

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button