Ομορφιά

Κώστας Πρέκας για Κυριάκο Μητσοτάκη: «Θέλω να τον παρακαλέσω να μην περάσει τον νόμο για τον γάμο των ομοφυλόφιλων»

Ο Κώστας Πρέκας μιλώντας στο Mega Καλημέρα, σχολίασε το «τηλεοπτικό γίγνεσθαι σήμερα», τον Στέφανο Κασσελάκη ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του με τη Μαίρη Χρονοπούλου.

«Δεν έχω κανένα παράπονο από την πορεία μου, γνώρισα και ευτυχισμένες και πίκρες στιγμές». Στον τόπο μας, ο φθόνος ανθίζει παντού. Είναι πολύ απλό», είπε αρχικά ο Κώστας Πρέκας.

Όσον αφορά τον Στέφανο Κασσελάκη και τον γάμο των ομοφυλοφίλων, ο Κώστας Πρέκας δήλωσε:

«Θέλω να παρακαλέσω τον πρωθυπουργό να μην περάσει τον νόμο για τον γάμο των ομοφυλόφιλων. Ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να δεχτεί μια τέτοια πρόοδο, για εμένα δεν είναι πρόοδος. Όλο αυτό προσβάλλει την χώρα μου και τους πάντες. Δεν μπορεί όλο αυτό να γίνει νόμιμο. Η νοοτροπία και το DNA του ελληνικού λαού, δεν μπορεί να το δεχτεί όλο αυτό. Να συμβιβαστώ με αυτήν την ιδέα, το αποκλείω».

Στη συνέχεια ο Κώστας Πρέκας αναφέρθηκε στη Μαίρη Χρονοπούλου λέγοντας:

«Ό, τι έχει ειπωθεί στο παρελθόν για εμένα και εκείνη, είναι ένας μύθος. Δεν ζήσαμε ποτέ κάποιον μεγάλο ερωτά. Ήμουν ένας φίλος με μεγάλη αγκαλιά για εκείνη, και με είχε ερωτευτεί. Μια δημοσιογράφος, κοινή μας φίλη, είχε γράψει ότι η Μαίρη ήταν ερωτευμένη μαζί μου και έτσι ξεκίνησαν τα δημοσιεύματα» και πρόσθεσε κλείνοντας: «ακόμα και ο πνευματικός της με είχε παρακαλέσει κάποια στιγμή να αλλάξω γνώμη, αλλά δεν ήθελα. Η παρουσία μου της έκανε κακό. Όταν έμαθα για τον θάνατό της, ένιωσα πόνο, ήταν μια σπουδαία ηθοποιός».

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button