Διεθνή επικαιρότητα

KUMHO TIRE: Ελαστικά για όλες τις εποχές

Για όσους δεν γνωρίζουν με τα ελαστικά της KUMHO εφοδιάζονται επιβατικά αυτοκίνητα, SUVs, Vans, φορτηγά και λεωφορεία. Ως εταιρία ελαστικών θεωρείται από τις πολύ καλές και ανήκει στον Κορεάτικο Όμιλο KUMHO Tire Inc.

Η KUMHO Tire διαθέτει, επί του παρόντος, εννέα θυγατρικές εταιρείες και 12 υποκαταστήματα, σε 20 χώρες, ενώ, παράλληλα, εφαρμόζει δυναμικές στρατηγικές για την επέκταση της βάσης των πωλήσεών της στην Ε.Ε, στο πλαίσιο της οποίας υλοποιήθηκε και η νέα συνεργασία με την Ελληνική εταιρεία ΕΜΑ ΑΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε τεχνολογικό επίπεδο, η KUMHO έχει αναπτύξει εξειδικευμένα κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης, που περιλαμβάνουν το KUMHO Akron Technical Center, στο Akron των Η.Π.Α., το KUMHO Europe Technical Center, στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας και το KUMHO China Technical Center στην Κίνα.

Αυτά, σε συνδυασμό με το κεντρικό τμήμα R&D στο Γκουανγκτζού της Κορέας, δημιουργούν καινοτομίες, με προηγμένο ερευνητικό ανθρώπινο δυναμικό και επιτρέπουν στην KUMHO να αναπτύξει ελαστικά παγκόσμιας κλάσης, με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, καθώς η εταιρεία αναλαμβάνει πλήρως την εφαρμογή αειφόρων πολιτικών παραγωγής και διαχείρισης των δραστηριοτήτων της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσφατα, η Kumho Tire διακύρηξε την πρόθεσή της για Carbon Neutrality, έως το 2045, προκειμένου να συμμετάσχει ενεργά στη μετάβαση σε μια εποχή ουδέτερη από άνθρακα, με την εφαρμογή μεθόδων παραγωγής που μειώνουν τις εκπομπές ρύπων στα εργοστάσιά της, παγκοσμίως.

Τα προϊόντα της Kumho θεωρούνται υψηλής ποιότητας και διατίθενται σε πολύ λογικές τιμές. Η  μάρκα έχει ισχυρή φήμη και φανατικούς φίλους, οδηγούς κάθε είδους και στυλ.

Σε σύγκριση με άλλες μάρκες, τα ελαστικά Kumho ξεχωρίζουν για την χρηστικότητα, την ανταπόκρισή τους σε διάφορες χρήσεις αλλά και την εμφάνισή τους! Σε επίπεδο κόστους, συνήθως, τα ελαστικά Kumho είναι αρκετά φθηνότερα από άλλα επώνυμα premium ανταγωνιστικά μοντέλα, ενώ διαθέτουν μοναδικό σχεδιασμό πέλματος που χαρίζει μοναδικά ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Πώς όμως η Kumho συνδυάζει ποιότητα και λογικές τιμές;

Η Kumho αξιοποιεί υπάρχουσες και αποδεδειγμένα cost efficient τεχνολογίες και, δεύτερον, δοκιμασμένες διαδικασίες παραγωγής που δεν απογειώνουν το κόστος, προσφέροντας σημαντικά οφέλη στον τελικό καταναλωτή. Κατασκευάζει, επίσης, ελαστικά μηχανοκίνητου αθλητισμού, και συγκεκριμένα για Formula racing cars πίστας.

Ας δούμε ποια είναι τα ελαστικά Kumho που διατίθενται στην ελληνική αγορά:

Επιβατικά

–              ECSTA HS 51

Με μέγιστη άνεση, σε συνδυασμό με την υψηλότερη ασφάλεια, βελτιωμένη απόδοση φρεναρίσματος και εξαιρετική πρόσφυση σε βρεγμένους και στεγνούς δρόμους.

https://www.kumho.gr/el/elastika-kumho-epivatika/ti/4

–              ECSTA HS 52

Ελαστικό με Βελτιωμένη ευστάθεια οδήγησης σε υψηλές ταχύτητες με ενισχυμένη αντοχή. Πρόκειται για ένα από τα πιο πρόσφατα μοντέλα υψηλών επιδόσεων της Kumho Tire, το ECSTA HS52, έλαβε «ΚΑΛΗ»  βαθμολογία στην πρόσφατη δοκιμή θερινών ελαστικών από το γερμανικό club ADAC. Το HS52 κέρδισε 42 ανταγωνιστικά προϊόντα διάστασης 205/55R16 V και κατατάχθηκε στην 8η θέση συνολικά σε σύνολο 50 ανταγωνιστικών προϊόντων. 

https://www.kumho.gr/el/elastika-kumho-epivatika/ti/3 

–              ECSTA PS 71

Ελαστικό με μέγιστες επιδόσεις UHP και καλύτερη απόδοση χειρισμού/φρεναρίσματος σε βρεγμένες επιφάνειες, χάρη στις 4 κύριες αυλακώσεις. Καλή και σταθερή απόδοση οδήγησης σε στεγνές επιφάνειες. Σε δοκιμή θερινών ελαστικών, που πραγματοποιήθηκε από το γερμανικό περιοδικό Auto Bild, το ECSTA PS71 κατέλαβε την 5η ανάμεσα σε 20 ανταγωνιστές τους, σε διάσταση 225/45R18, λαμβάνοντας βαθμολογία “GOOD”. Οι δοκιμαστές το επαίνεσαν για το ισορροπημένο δυναμικό υψηλών επιδόσεων, τα καλά χαρακτηριστικά χειρισμού και τις μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος, τόσο σε βρεγμένες όσο και σε στεγνές συνθήκες.

https://www.kumho.gr/el/elastika-kumho-epivatika/ti/1

–              ECSTA PS 91

Σούπερ Σπορ UHP ελαστικό, με νέα, ειδική σύνθεση πέλματος που έχει αναπτυχθεί ειδικά για υψηλές επιδόσεις.

https://www.kumho.gr/el/elastika-kumho-epivatika/ti/2

–              ECOWING ES 31

Άνετη εμπειρία χειρισμού στο τιμόνι και βελτιωμένη πρόσφυση στο βρεγμένο. Μεγαλύτερη χιλιομετρική απόδοση, που το καθιστά ιδανικό για μικρά και μεσαίου μεγέθους αυτοκίνητα.

https://www.kumho.gr/el/elastika-kumho-epivatika/ti/5

–              ECOWING KH 27

Ελαστικό με οικολογικές επιδόσεις, που αναπτύχθηκε για να μειώσει την κατανάλωση καυσίμου και να βοηθήσει την προστασία του περιβάλλοντος.

https://www.kumho.gr/el/elastika-kumho-epivatika/ti/6

OFF ROAD ΟΧΗΜΑΤΑ

–              ROAD VENTURE AT 61

Παντός εδάφους (ΑΤ) ελαστικό με βελτιστοποιημένο μείγμα πέλματος https://www.kumho.gr/el/elastika-kumho-4×4/ti/12 

–              ROAD VENTURE MT

Extreme ελαστικό για λασπώδες έδαφος, MT, για βουνά και βράχια.

https://www.kumho.gr/el/elastika-kumho-4×4/ti/11

–              ROAD VENTURE MT 51

Ήπιο ελαστικό για λασπώδες έδαφος, MT, για αναβάσεις και ανώμαλους δρόμους, με βελτιωμένη απόδοση οδήγησης στο δρόμο.

https://www.kumho.gr/el/elastika-kumho-4×4/ti/10

SUV ΟΧΗΜΑΤΑ

–              CRUGEN HP 71

Νέο premium ελαστικό SUV για κάθε εποχή. Εξειδικευμένο στην οδηγική άνεση και στον χαμηλό θόρυβο, για ακόμα περισσότερα χιλιόμετρα.

https://www.kumho.gr/el/elastika-kumho-4×4/ti/8

–              CRUGEN HP 91

Σπορ UHP ελαστικό, με υλικά υψηλής τεχνολογίας για βέλτιστο κράτημα στο βρεγμένο και απόλυτη σταθερότητα στην οδήγηση ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες.

https://www.kumho.gr/el/elastika-kumho-4×4/ti/7

–              CRUGEN KL 33

Premium Touring ελαστικό όλων των εποχών, για πολυτελή SUV.

https://www.kumho.gr/el/elastika-kumho-4×4/ti/9

Τα ελαστικά Kumho στην Ελλάδα αντιπροσωπεύονται από τον Δεκέμβριο του 2022, από την εταιρεία ΕΜΑ Α.Ε. (www.ema.gr), μέσω του καθιερωμένου εμπορικού δικτύου αντιπροσώπων της. Τα καταστήματα που διαθέτουν πανελλαδικά τα ελαστικά Kumho είναι εδώ https://www.kumho.gr/el/diktio-kumho 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button