ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στον Κηφισό στο ρεύμα προς Πειραιά μετά από σύγκρουση αυτοκινήτων

Κυκλοφοριακό έμφραγμα έχει σημειωθεί στο ρεύμα καθόδου του Κηφισσού προς Πειραιά μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων στο ύψος των ΚΤΕΛ. Τα περισσότερα διερχόμενα αυτοκίνητα παραμένουν ουσιαστικά ακινητοποιημένα, κινούμενα με ελάχιστη ταχύτητα με συνέπεια οι  καθυστερήσεις να είναι μεγάλες και οι οδηγοί που κατευθύνονται προς τον Πειραιά να δοκιμάζουν την αντοχή και τα νεύρα τους μέχρι να απομακρυνθούν τα εμπλεκόμενα στο τροχαίο οχήματα.

Παράλληλα και στην άνοδο του Κηφισού υπάρχει αυξημένη κυκλοφορία στο τμήμα του δρόμου από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου επίσης τα αυτοκίνητα κινούνται με ρυθμούς σημειωτόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυξημένη είναι η κίνηση και στη λεωφόρο Αθηνών προς Ασπρόπυργο, στην παραλιακή προς τον Πειραιά, στον Καρέα προς την Κατεχάκη και στην κάθοδο της Κηφισίας και της Μεσογείων ανά τμήματα.

Παράλληλα στην Αττική οδό σημειώνονται καθυστερήσεις από 15’-20’ στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως τον κόμβο Kηφισίας. Επίσης καθυστερήσεις 5’-10’ στην έξοδο για Λαμία, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Φωτό αρχείου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button