Ομορφιά

Μαρίνα Πατούλη: «Έχω δεχθεί ειρωνικά σχόλια για την εξωτερική μου εμφάνιση»

Η Μαρίνα Πατούλη έδωσε συνέντευξη το πρωί της Δευτέρας 5/2 στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την εξωτερική της εμφάνιση, τον φόβο των ανδρών να την φλερτάρουν και τα… ψώνια στην λαϊκή.

Αρχικά, η Μαρίνα Πατούλ είπε: «Οι γυναίκες έξω μου λένε ότι με έχουν πρότυπο. Οι περισσότερες έχουν παρακολουθήσει την πορεία μου. Συνάδελφοί μου στην αυτοδιοίκηση μου ζητούν να φωτογραφηθούμε. Έχω δεχθεί σεξισμό, ο χώρος της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης είναι ανδροκρατούμενος. Έχω δεχθεί ειρωνικά σχόλια για την εξωτερική μου εμφάνιση. Έχω ψωνίσει από την λαϊκή. Παλιά έλεγαν ότι είμαι η ωραιότερη της λαϊκής. Νιώθω όμορφη και αγαπώ τον εαυτό μου, αλλά δεν αποδέχομαι τον όρο sex symbol».

Στην συνέχεια, η Μαρίνα Πατούλη πρόσθεσε: «Το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο σε μια σχέση, αλλά δεν είναι η βασική παράμετρος για να διατηρηθεί. Δε θα έκανα σχέση με μικρότερο. Οι άνδρες που πέρασαν από τη ζωή μου είναι ήρωες και τυχεροί. Θέλει αρετή και τόλμη για να με αντέξουν. Δε με φλερτάρουν οι άνδρες, πιθανόν να με φοβούνται. Θέλω ο σύντροφός μου να με εξιτάρει πνευματικά και όχι με την οικονομική του κατάσταση. Έχω πλούσια την γκαρνταρόμπα μου, έχω τουαλέτες αλλά και οικονομικά ρούχα».

Τέλος, η Μαρίνα Πατούλη κατέληξε: «Μου δίνει τεράστια δύναμη η αγάπη του κόσμου και των γυναικών. Μου δίνουν χαρά οι επιλογές που έχω κάνει. Όλα αυτά είναι πυλώνες που με θωρακίζουν, να παραβλέπω και να προχωράω».

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button