ΕνημέρωσηΟικονομία

Μαρινάκης για Σαμαρά και Καραμανλή: «Δεν σχολιάζουμε ομιλίες πρώην πρωθυπουργών»

«Δεν είναι κοινότυπο. Δεν σχολιάζουμε δηλώσεις ή ομιλίες πρώην πρωθυπουργών ή πρώην προέδρων της ΝΔ», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ερωτηθείς για τις ομιλίες των πρώην πρωθυπουργών, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ότι εκείνη την ώρα ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε το Λαϊκό Νοσοκομείο που εφημέρευε και πως δεν συμπίπτει αυτή η επίσκεψη με την εκδήλωση, ούτε είναι η πρώτη ή η τελευταία για ζητήματα καθημερινότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το σημείο κλειδί που ενδιαφέρει τους πολίτες είναι ότι εκπροσωπούμε μια κυβέρνηση που πήρε πολύ ισχυρή εντολή πριν από έναν χρόνο για να υλοποιήσει ένα πρόγραμμα το οποίο θεωρούμε ότι στο τέλος της τετραετίας θα βελτιώσει την καθημερινότητα, θα ισχυροποιήσει την Ελλάδα και θα δώσει ανάσες στους πολίτες, κυρίως ως προς το εισόδημά τους», πρόσθεσε σημειώνοντας πως καθήκον της κυβέρνησης είναι να απαντήσει στα αιτήματα του παρόντος με όρους παρόντος και μέλλοντος.

Σε άλλο σημείο, ο κ. Μαρινάκης τόνισε πως η συντριπτική πλειοψηφία των συνθέσεων των κυβερνήσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη από το 2019 είναι άξια κοινοβουλευτικά στελέχη και η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της κυβέρνησης είναι άνθρωποι που προέρχονται από τη ΝΔ. Σημείωσε, δε, ότι από το 2019, 15 εξωκοινοβουλευτικά στελέχη έχουν αποχωρήσει από την κυβέρνηση και πως στο τέλος της ημέρας η αξιολόγηση γίνεται με βάση τη δουλειά και την ταχύτητα.

«Αν τη δουλειά την κάνει κάποιος που από μικρό παιδί, όπως εγώ και ο πρωθυπουργός, είναι στη ΝΔ ή κάποιος που συστρατεύεται, λίγο απασχολεί τους πολίτες. Εμείς θέλουμε σύνολο συμπαγές για να πάει η χώρα μπροστά», πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button