ΕνημέρωσηΠολιτική

Με το Mokka-e η Opel «κέρδισε» την αγορά των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων

Το 2024 αποτελεί έτος-ορόσημο για την Opel, αφού σηματοδοτεί την επέτειο των 125 χρόνων της Γερμανικής εταιρείας στην κατασκευή αυτοκινήτων. Η Opel θα γιορτάσει την επέτειο αυτή προσφέροντας μια πλήρως εξηλεκτρισμένη γκάμα, καθώς, μέχρι το τέλος του έτους, κάθε μοντέλο Opel θα διαθέτει τουλάχιστον μία ηλεκτροκίνητη έκδοση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σημαντική εμπορική επιτυχία της Opel οφείλεται, σε μεγάλο βαθμό, στο Opel Mokka-e. Το τολμηρό SUV, στην αμιγώς ηλεκτρική του έκδοση, βρέθηκε στην 1η θέση των πωλήσεων στην αγορά των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων στην δημοφιλή κατηγορία των B-SUV, σημειώνοντας μερίδιο αγοράς 35%!

Η Opel, πιστή στην αποστολή της να κάνει προσιτή την καινοτομία στους πελάτες της,  προσφέρει αυτή την περίοδο το ελκυστικό πρόγραμμα “Απόσυρσης & Ανταλλαγής”. Μέσω του προγράμματος αυτού, οι υποψήφιοι πελάτες έχουν την ευκαιρία να αποσύρουν ή να ανταλλάξουν το παλιό, ενεργοβόρο αυτοκίνητό τους, προκειμένου να αποκτήσουν ένα ολοκαίνουργιο Opel, με πιο “καθαρούς” κινητήρες, εξοπλισμένο με σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και τεχνολογικές καινοτομίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button