ΕνημέρωσηΟικονομία

Mevaco: Σύμβαση 22 εκατ. ευρώ για την παραγωγή μεταλλικών βάσεων Φωτοβολταϊκού Πάρκου στη Φλώρινα

Σύμβαση με κυρίαρχη ημεδαπή τεχνική – κατασκευαστική εταιρεία για την κατασκευή – παραγωγή και προμήθεια σταθερών μεταλλικών βάσεων Φωτοβολταϊκού Πάρκου, που υλοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας στη Βόρειο Ελλάδα, συνήψε η «MEVACO A.E.» («MEVACO ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»).

Συγκεκριμένα, η συνολική εκτιμώμενη αξία της εν λόγω συμβάσεως για την παραγωγή μεταλλικών βάσεων Φωτοβολταϊκού Πάρκου στη Φλώρινα εκτιμάται στα 22 εκ. ευρώ περίπου (μη συνυπολογιζόμενου του ΦΠΑ).

Με βάση το συμφωνηθέν συμβατικό χρονοδιάγραμμα και το υφιστάμενο πλάνο ανάπτυξης και εγκατάστασης του Φ/Β πάρκου, η παραγωγή και η παράδοση του συνόλου των ως άνω σταθερών μεταλλικών βάσεων στήριξης για το ανωτέρω Φ/Β Πάρκο, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους (2024).

Η κατάρτιση και της ως άνω συμβάσεως παραγωγής και προμήθειας επιβεβαιώνει εκ νέου την πολυσχιδή παραγωγική ικανότητα και την ευελιξία του επιχειρηματικού μοντέλου που έχει σχεδιάσει και εφαρμόζει η Εταιρεία, την αποδεδειγμένη μακρά εμπειρία και την υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτει και αποδεικνύει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την αξιοπιστία αυτής στην επιτυχή, αποτελεσματική και ταχύτατη εκτέλεση σημαντικών έργων στον τομέα των Φ/Β Πάρκων, τα οποία διακρίνονται για τις αυστηρές προδιαγραφές, τις υψηλές ποιοτικές απαιτήσεις και τα καινοτόμα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

To άρθρο Mevaco: Σύμβαση 22 εκατ. ευρώ για την παραγωγή μεταλλικών βάσεων Φωτοβολταϊκού Πάρκου στη Φλώρινα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button