Ομορφιά

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκαλύπτει: «Με έβγαλε φωτογραφία μόλις βγήκα από την εντατική και τον έπιασε ο γιος μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμα-δες» ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος μίλησε για τη σχέση που έχει αναπτύξει με τον γιο του, Στέργιο και την διαχείριση που είχε εκείνος στην αναγνωρισιμότητα του.

«Ο Στέργιος διαχειρίστηκε τη δημοσιότητα μου με απόσταση και κριτική. Του ζητούσαν, ας πούμε, να κάνει δηλώσεις και με πολύ δυσκολία έπαιρναν δήλωσε από τον Στέργιο. Δεν καταπιέστηκε όμως γιατί είχε το δικαίωμα να μην μιλήσει για τον πατέρα του», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Θα πω όμως και κάτι. Την τελευταία φορά ήμουν στην εντατική πέρσι και ήρθε ένας δημοσιογράφος και με έβγαλε μια φωτογραφία, όταν βγήκα από την εντατική. Μαύρο χάλι. Τον έπιασε ο γιος μου, που δεν είναι αυτής της λογικής, και του έλεγε “δεν ντρέπεσαι”. Δηλαδή είναι ένας άνθρωπος με μέτρο, βαρύτητα, ουσία στον λόγο του και είναι πολύ αυστηρός με αυτά», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Ο Στέργιος έχει και χιούμορ και αυτοσαρκασμό, όπως και γω. Δεν ήταν απλή η ζωή μου. Θυμάμαι στην Κηφισιά, στο Κεφαλάρι, έξω από ένα μαγαζί να βγαίνω με την γυναίκα μου και την αγκαλιάζω και την φιλάω. Με χτυπάει ένας στον δρόμο και μου λέει «Ανδρέα, εσύ το κάνεις αυτό και μπορεί να το κάνεις κάθε μέρα αλλά εγώ που δεν θα σε ξαναδώ;» και μου πιάνει μια κουβέντα για 20 λεπτά. Δηλαδή αυτό ήταν καθημερινό γιατί ήμουν ένας άνθρωπος που επί 20 – 25 χρόνια έβγαινα κάθε μέρα στην τηλεόραση σε πολύωρα προγράμματα», κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button