Μόδα

Ο Αντώνης Ρέμος απαντά πρώτη φορά στον Γιώργο Νταλάρα

Ο Αντώνης Ρέμος μιλώντας στην κάμερα του Πρωινού, κατά τη διάρκεια της αναχώρησής του από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» απάντησε για τον Γιώργο Νταλάρα και την περιβόητη συνεργασία τους.

«Ο καθένας επιλέγει, άλλος με τη σιωπή του, άλλος με την τοποθέτησή του, άλλος θα μιλήσει, άλλος θα πει… Ο καθένας διαλέγει τον τρόπο που θέλει να εκτεθεί. Από εκεί και πέρα, δε μπορώ να επιβάλω εγώ ή να πω… Τώρα η γνώμη η δική μου είναι ότι πρέπει καλώς ή κακώς να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Όσο θέλουμε να λέμε τις ιστορίες ή τις θεωρίες μας. Καλό είναι κάποια στιγμή επιτέλους να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε λίγο τις απόψεις μας, τις σκέψεις, τα θέλω μας και να μπορούμε να συμβαδίσουμε σε έναν κοινό στόχο» είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος.

«Προσωπικά εγώ ως Αντώνης Ρέμος, αν θες να πούμε για το θέμα του Γιώργου Νταλάρα, δεν αναφέρθηκε κάτι προσωπικά για εμένα. Δεν ειπώθηκε κάτι μειονεκτικό απέναντί μου. Με τον Γιώργο Νταλάρα συνεργαστήκαμε όπως συνεργαστήκαμε. Από εκεί και πέρα, έχει τις απόψεις του, καλά κάνει και τις έχει και καλά κάνουν τα άλλα τα παιδιά που κάνουν αυτό που κάνουν… Από εκεί και πέρα η ιστορία θα κρίνει.

Η ιστορία προχωράει, ο κόσμος προχωράει και οι γενιές προχωράνε. Καλό είναι να κοιτάμε τις γενιές που έρχονται και όχι να τις αφορίζουμε. Δηλαδή να τις στηρίζουμε ακόμα κι όταν δε συμφωνούμε», κατέληξε ο Αντώνης Ρέμος.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button