Μόδα

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα – Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

Στις 3 Ιουλίου ο Ερμής από τις 1° 20’ του Λέοντα θα βρεθεί σε όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Υδροχόο. Η όψη αυτή θα βγάλει στην επιφάνεια εσωτερικές εντάσεις, ανασφάλειες, φοβίες και άγχη.

Πώς θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα επηρεάσει περισσότερο τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους στις αρχές του 1ου δεκαημέρου των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Διλήμματα ενδέχεται να αντιμετωπίσετε αναφορικά με μια φιλική σχέση σας και με το πώς πρέπει να αντιμετωπίσετε γεγονότα που έχουν συμβεί. Αποστασιοποιηθείτε και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα χρειαστεί να βάλετε υγιή όρια, τόσο στους οικείους, όσο και στους συνεργάτες σας, και να τους εκφράστε και τις δικές σας ανάγκες και θέλω. Ενδέχεται να χρειαστεί να συνδράμετε ένα μέλος της οικογένειάς σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναβολές και καθυστερήσεις σε πλάνα που έχετε ή ακόμα και σε επαγγελματικά ταξίδια θα σας αγχώσουν και θα σας προβληματίσουν. Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας, δεν θα πρέπει να είστε τόσο καχύποπτοι με τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν θα σας αγχώσουν ενώ ενδέχεται να αντιμετωπίσετε σε επίπεδο συνεργατών κάποιο παρασκήνιο. Να είστε προσεκτικοί και να μη δεχτείτε τακτικές ψυχολογικής πίεσης.

ΛΕΩΝ

Σε επίπεδο σχέσεων, θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις σχετικές με ζήλιες και εμμονές, είτε από εσάς, είτε από το ταίρι σας. Επαγγελματικά, θα αντιμετωπίσετε νεύρα και διάθεση επιβολής. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πέσει στην αντίληψή σας κάποιο παρασκήνιο ή θα γίνουν αποκαλύψεις που θα σας βάλουν σε περισυλλογή. Εσείς πάντως θα πρέπει να μείνετε μακριά από κουτσομπολιά γιατί στο τέλος εσείς θα είστε αυτοί που θα εκτεθούν.

ΖΥΓΟΣ

Δεν θα σας είναι εύκολο να προωθήσετε τα δημιουργικά σχέδιά σας καθώς οι καταστάσεις θα είναι δύσκολες και ανατρεπτικές. Προσπαθήστε, ωστόσο, να μην ξεσπάσετε στους φίλους ή στο ταίρι σας και κάντε λίγο υπομονή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γεγονότα που θα συμβούν, θα σας κάνουν καχύποπτους με συναδέλφους και συνεργάτες και θα σας ωθήσουν στο να ανεβάσετε τείχη προστασίας ως άμυνα. Ορισμένοι θα χρειαστεί να βοηθήσετε ένα οικείο σας πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα πρέπει να μείνετε μακριά από κουτσομπολιά, παρασκηνιακή δράση και, γενικά, “μπερδέματα” γιατί θα τα “βρείτε μπροστά σας”. Επίσης, καλό είναι να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση και γενικά στις μετακινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιες καταστάσεις που θα βιώσετε, εκτός του ότι θα σας αγχώσουν, θα ξυπνήσουν μέσα σας ανασφάλειες και φοβίες του παρελθόντος. Επιπλέον, καλό είναι να επιλέξετε προσεκτικά αυτούς στους οποίους θα εμπιστευτείτε τα μυστικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και διατηρήστε χαμηλούς τόνους στις συνεργασίες σας. Βρείτε μέσα σας τις ισορροπίες, κυρίως σε ό,τι αφορά τα συναισθήματά σας, και μην προσπαθήσετε να περιορίσετε το ταίρι σας.

ΙΧΘΥΣ

Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ανατροπές που θα σας αιφνιδιάσουν και θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε τα πλάνα σας. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Πηγή: myastro.gr

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button