Ομορφιά

Ο Ερμής στον Υδροχόο από 5 ως 23 Φεβρουαρίου 2024 – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου ανεβάζει την κοινωνικότητά σου, παρακινώντας σε να κάνεις νέους φίλους, να μοιραστείς τις ιδέες σου, ακόμη και να συμμετέχεις σε ομάδες ή συλλογικές οργανώσεις με ανθρωπιστική δράση. Παράλληλα, είναι μια πολύ καλή περίοδος για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, να εκμεταλλευτείς τις γνωριμίες σου, ώστε να φτάσεις πιο κοντά στους επαγγελματικούς σου στόχους και να ανακαλύψεις νέους δρόμους και ιδέες που θα οδηγούν στην υλοποίηση των ονείρων σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνει εξελίξεις σε θέματα που αφορούν την καριέρα σου. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στις σχέσεις σου με ανώτερους και αφεντικά, κάποια πρόταση για ένα νέο εγχείρημα ή η ανάληψη νέων αρμοδιοτήτων στον χώρο της δουλειάς σου. Γενικά, οι ευκαιρίες καριέρας πολλαπλασιάζονται και φαίνεται πως αποκτάς περισσότερες γνώσεις και εχέγγυα για να εξελιχθείς επαγγελματικά. Είναι, επίσης, καλή εποχή να εκμεταλλευτείς γνωριμίες και φίλους, ώστε να προωθήσεις κάποια σχέδιά σου

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στρέφει την προσοχή σου στο μέλλον και σε επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Ευνοούνται τα ταξίδια, τα επαγγελματικά εγχειρήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, θέματα σπουδών και εκπαίδευσης, καθώς και οποιαδήποτε εξειδίκευση που θα βοηθήσει την καριέρα σου λίγο παρακάτω. Επίσης, ό,τι νομικά ζητήματα και εμπορικές συναλλαγές παρουσιάζει εξελίξεις, ενώ από την άλλη, η διέλευση αυτή θα σε παρακινήσει να αλλάξεις τη φιλοσοφία σου και να ανακαλύψεις καινούριους τρόπους για να επαναφέρεις το όραμά σου για το μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνει σε πρώτο πλάνο τις οικονομικές και τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Είναι πιθανό να υπογράψεις μια νέα οικονομική συμφωνία, να τακτοποιήσεις οφειλές και χρέη προς τρίτους ή να κάνεις έναν διακανονισμό σε κάποιο δάνειο που έλαβες το τελευταίο διάστημα. Παράλληλα, η διέλευση αυτή επηρεάζει και τις στενές σου σχέσεις, καλώντας σου να επιλύσεις θέματα συμβίωσης με το ταίρι σου, αλλά και αυξάνοντας τις πιθανότητες να έχεις επικοινωνία ή να δεχθείς μια πρόταση επανασύνδεσης από έναν/μία πρώην σου.

ΛΕΩΝ

Η πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνει εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου θέτουν ως προτεραιότητα τον σύντροφό τους αυτή την εποχή, ενώ παράλληλα, είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για να κάνουν συζητήσεις με το ταίρι τους, ώστε να επιλύσουν πιθανά προβλήματα. Οι αδέσμευτοι Λέοντες, πολλαπλασιάζουν τις νέες γνωριμίες και τις πιθανότητες να συνάψουν μια νέα σχέση. Εξελίξεις θα παρουσιάσουν και οι επαγγελματικές συνεργασίες σου και υπάρχουν αυξημένα ενδεχόμενα να ξεκινήσεις μια νέα ή να γίνουν αλλαγές στις συναδελφικές σου σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου επηρεάζει τον τομέα της εργασίας σου. Θα έχεις αρκετό τρέξιμο και πρακτικές υποχρεώσεις που θα επιβαρύνουν το καθημερινό σου πρόγραμμα, ενώ παράλληλα ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στον χώρο της δουλειάς σου. Αν αναζητούσες εργασία, την περίοδο αυτή πολλαπλασιάζονται οι ευκαιρίες και οι προτάσεις. Παράλληλα, ίσως θα θελήσεις να ασχοληθείς λίγο παραπάνω με το σώμα και τη φυσική σου κατάσταση, ξεκινώντας άσκηση ή ένα νέο πρόγραμμα διατροφής

ΖΥΓΟΣ

Η πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου επηρεάζει θετικά το ζώδιό σου. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα έχουν περισσότερη διάθεση για φλερτ και διασκέδαση, για συνευρέσεις με φίλους ή για συμμετοχή σε εκδηλώσεις, ενώ φαίνεται πως θα δεχτούν και πολιορκία από υποψήφιους συντρόφους. Οι δεσμευμένοι από την άλλη, φαίνεται πως διανύουν μια ευχάριστη στη σχέση τους, ενώ όσοι έχουν παιδιά, βελτιώνουν τις σχέσεις τους μαζί τους και λαμβάνουν θετικά νέα για τη ζωή τους που τους γεμίζουν χαρά. Ευνοούνται, επίσης, δημιουργικά εγχειρήματα και νέες επαγγελματικές δραστηριότητες, μέσα από τις οποίες εκφράζεις τα ταλέντα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνει εξελίξεις σε θέματα που αφορούν το σπίτι και τις οικογενειακές σου σχέσεις. Ίσως ασχοληθείς με κάποιες πρακτικές εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι σου, πιθανόν να φιλοξενήσεις φίλους ή συγγενείς, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσεις και σε κάποιες αγορές συσκευών ή αντικειμένων που σχεδίαζες για να βελτιώσεις το χώρο σου. Γενικά, η ακίνητη περιουσία σου θα σε απασχολήσει έντονα, ενώ από την άλλη ίσως πραγματοποιήσεις μια συζήτηση με κάποιον από τους δύο γονείς σου, προκειμένου να επιλύσετε προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά την επικοινωνία. Θα θελήσεις να δικτυωθείς, να συναντήσεις πρόσωπα και να κάνεις νέες γνωριμίες, μέσα από τις οποίες θα προωθήσεις κάποια επαγγελματικά σου σχέδια. Είναι, επίσης, μια καλή περίοδος για να μάθεις καινούρια πράγματα, όπως μια ξένη γλώσσα. Παράλληλα, το διάστημα αυτό ευνοούνται και οι μετακινήσεις σου καθώς και οτιδήποτε αφορά τα αδέρφια ή κοντινούς σου συγγενείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου. Είναι πιθανό να πραγματοποιήσεις κάποια πολυπόθητη αγορά, να αναζητήσεις πρόσθετες πηγές εισοδήματος, καθώς και να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες, ώστε να επαναφέρεις το αίσθημα της ασφάλειας που χρειάζεσαι. Παράλληλα, είναι ένα καλό διάστημα για επενδύσεις και καινοτόμες ιδέες που μπορούν να σου αποφέρουν κέρδη, καθώς και για διαπραγματεύσεις που αφορούν αυτά που λαμβάνεις από τον χώρο της δουλειάς σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πορεία του Ερμή στο ζώδιό σου διαμορφώνει ένα διάστημα εξελίξεων σε όλο το φάσμα της ζωής σου. Bελτιώνεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα, πολλαπλασιάζεις τις νέες γνωριμίες σου, καθώς και τη συχνότητα των μετακινήσεών σου, ενώ φαίνεται πως προωθείς και κάποια επαγγελματικά σου σχέδια. Επίσης, φαίνεται πως θα θελήσεις να βρεθείς περισσότερο με φίλους, να δικτυωθείς και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου περίγυρο. Στον τομέα των σχέσεων, η επικοινωνία με τον/την σύντροφό σου βοηθά στο να γεφυρωθούν κάποιες διαφορές σας, ενώ ίσως λάβεις και κάποιες αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Η πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου σε καλεί να σκεφτείς κάποια πράγματα, να κάνεις έναν απολογισμό και να προετοιμάσεις κάποιες αλλαγές που σχεδιάζεις σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Καλό είναι να αποφύγεις παρασκηνιακές συζητήσεις στον χώρο εργασίας σου αυτή την εποχή, καθώς και τη λήψη σημαντικών αποφάσεων που δεν βασίζονται σε μια ολοκληρωμένη εικόνα. Αντίθετα, είναι μια καλή περίοδος για να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, αλλά και για να πραγματοποιήσεις κοντινές αποδράσεις με το ταίρι σου ή με φίλους.

Πηγή: myastro.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button