Μόδα

Ο Πέτρος Κουσουλός αποκάλυψε ποιος θα είναι ο κουμπάρος στον γάμο του

Καλεσμένος στο The 2Night Show ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος, Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος αναφέρθηκε στη νέα του συνεργασία του με το Open και την εκπομπή του «Ανοιχτές Υποθέσεις», αλλά και στον ρόλο του ως πατέρας.

«Θα προσπαθήσουμε για τον γιο να τιμήσουμε τον μπαμπά. Από την πρώτη κόρη μου, μέχρι την τρίτη, νόμιζα ότι θα ήταν αγόρι. Ήμουν σχεδόν βέβαιος ότι θα είναι αγόρι, επειδή μου έκανε πλάκα ο γυναικολόγος», είπε ο Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος είναι πατέρας τριών κοριτσιών.

Στη συνέχεια ο Πέτρος Κουσουλός ανέφερε: «Στην Κρήτη έχουμε έναν άνθρωπο ο οποίος έχει τρεις κόρες, πήγαινε για τον γιο… γεννάει η γυναίκα του τρίδυμα και βγαίνουν άλλες τρεις κόρες. Καταλαβαίνεις ότι λιποθύμησε».

Όσον αφορά την εκπομπή του στο Open ο Πέτρος Κουσουλός είπε: «Η εκπομπή ήταν να ξεκινήσει λίγο νωρίτερα, κάποιοι εξωγενείς παράγοντες προκάλεσαν κάποια προβληματάκια κι έτσι ξεκινήσαμε στις 21 Μαρτίου».

Τέλος, για τη συνεργασία του με τον Θανάση Κατερινόπουλο ο οποίος μέχρι την περσινή σεζόν βρισκόταν στην Αγγελική Νικολούλη, είπε: «Ο Θανάσης Κατερινόπουλος δεν είχε κάποια επαγγελματική υποχρέωση. Ως εκ τούτου είχαμε συζητήσει με τον Θανάση, να ξέρεις θα γίνουμε κουμπάροι, θα με παντρέψει, ήταν αρωγός και έτσι έγινε η μεταγραφή».

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button