Ομορφιά

Ο πρίγκιπας Harry επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά τη διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο

Σε σοκ βρίσκεται η Μεγάλη Βρετανία και όχι μόνο, μετά τη διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο. Λίγες μέρες μετά τη νοσηλεία του για υπερπλασία του προστάτη, ο βασιλιάς Κάρολος ξεκίνησε θεραπείες για να καταπολεμήσει τον καρκίνο με τον οποίο διαγνώστηκε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Μεγάλη Βρετανία αναμένεται να επιστρέψει σύντομα και ο πρίγκιπας Harry για να δει τον πατέρα του.

Ο Harry που ζει μόνιμα στις ΗΠΑ, φαίνεται πως έχει ήδη μιλήσει τηλεφωνικά με τον Κάρολο, ενώ δεν είναι ακόμη γνωστό αν η σύζυγος του, Meghan Markle, θα επιστρέψει μαζί του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν αποσαφηνίζει στην ανακοίνωση του με ποια μορφή καρκίνου διαγνώστηκε ο βασιλιάς Κάρολος.

«Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επέμβασης του βασιλιά Καρόλου για καλοήθη υπερπλασία προστάτη, παρατηρήθηκε ένα ξεχωριστό ζήτημα ανησυχίας. Μεταγενέστερες διαγνωστικές εξετάσεις εντόπισαν μια μορφή καρκίνου. Η αυτού μεγαλειότητα ξεκίνησε σήμερα πρόγραμμα τακτικών θεραπειών και οι γιατροί τον συμβούλευσαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου να ακυρώσει τα δημόσια καθήκοντά του. Σε αυτή την περίοδο η αυτού μεγαλειότητα θα συνεχίσει να ασχολείται με κρατικές υποθέσεις και τα επίσημα έγγραφα ως συνήθως.

Ο βασιλιάς είναι ευγνώμων στην ιατρική ομάδα του για την ταχεία παρέμβασή τους, η οποία κατέστη δυνατή χάρη στην πρόσφατη επέμβαση. Παραμένει απόλυτα θετικός για τη θεραπεία του και ανυπομονεί να επιστρέψει πλήρως στα δημόσια καθήκοντά του το ταχύτερο δυνατό.  Επέλεξε να κοινοποιήσει τη διάγνωσή του για να αποτρέψει τις εικασίες και με την ελπίδα ότι μπορεί να βοηθήσει στην κατανόηση του κόσμου για όλους εκείνους σε όλο τον κόσμο που έχουν επηρεαστεί από τον καρκίνο», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Παλατιού.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button