Μόδα

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μιλάει πρώτη φορά μετά τη γέννηση της κόρης του

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η σύζυγός του, Αγοραστή Αρβανίτη την Κυριακή 28/1 υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που ήρθε για να επισφραγίσει με τον πιο όμορφο τρόπο την αγάπη τους, που μετρά ήδη 14 χρόνια.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast @Star» αναφέρθηκε στις πρώτες ημέρες με την κόρη του στο σπίτι.

«Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα. Εύχομαι σε όποιον το θέλει, να καταφέρει να το κάνει. Ήδη βιώνω πρωτόγνωρα συναισθήματα και ενώ είμαι άυπνος, έξι μέρες έχω κοιμηθεί σύνολο 8 ώρες, είμαι μέσα στην ενέργεια για να πάω να κάνω και τη δουλειά μου. Δε μπορώ να το περιγράψω με λόγια, είναι κάτι μαγικό και πρωτόγνωρο, και θέλω να το ανακαλύψω μέρα με τη μέρα. Βρίσκουμε τα πατήματά μας μέρα με τη μέρα», είπε αρχικά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

«Σίγουρα υπάρχει άγχος και ρωτάμε φίλους. Για κάτι που σου συμβαίνει πρώτη φορά, πάντα ρωτάς. Αλλά βλέπω από τις λίγες ημέρες, ότι η φύση προνοεί. Αγάπη να υπάρχει. Η αγάπη είναι το πιο βασικό συστατικό. Νομίζω ότι αυτή η αγάπη μεταφέρεται πια όλη σε ένα πρόσωπο. Φεύγεις πια από τον εαυτό σου, και αγαπάς δίχως σύνορα κάτι άλλο, πέρα από σένα. Αυτό πρώτη φορά μου συμβαίνει. Αγαπώ ανθρώπους, έχω φίλους, έχω τη γυναίκα μου, έχω συγγενείς, αλλά αυτή η αγάπη που ήδη άρχισα να νιώθω γι’ αυτό το πράγμα είναι πρωτόγνωρη» πρόσθεσε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button