ΕνημέρωσηΟικονομία

Πόλεμος στο Ισραήλ: Υπουργός τέθηκε σε διαθεσιμότητα αφού μίλησε για χρήση πυρηνικών στη Γάζα

Αποστάσεις από τα σχόλια ενός υπουργού της κυβέρνησής του, προσπάθησε να πάρει ο Μπενιαμίν Νετανιάχου από τα social media.

Συγκεκριμένα, αναφέρονταν στο ότι η ρίψη πυρηνικής βόμβας στη Γάζα είναι «μία από τις δυνατότητες» και ότι ο παλαιστινιακός πληθυσμός μπορεί να «πάει στην Ιρλανδία ή στις ερήμους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο υπουργός Πολιτιστικής Κληρονομιάς, Amichai δήλωσε σε συνέντευξή του στο Radio Kol Berama ότι ο παλαιστινιακός λαός «μπορεί να πάει στην Ιρλανδία ή στις ερήμους, τα τέρατα στη Γάζα θα πρέπει να βρουν μια λύση μόνοι τους», προσθέτοντας ότι όσοι ανεμίζουν σημαία της Παλαιστίνης ή της Χαμάς «δεν θα πρέπει να συνεχίσουν να ζουν στο πρόσωπο της γης».

«Δεν θα δίναμε ανθρωπιστική βοήθεια στους Ναζί. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως οι αθώοι πολίτες στη Γάζα», συπλήρωσε μεταξύ άλλων, ο υπουργός στην συνέντευξη του.

Στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter) πάντως ο πρωθυπουργικός λογαριασμό του Ισραήλ ανέφερε: «Οι δηλώσεις του υπουργού, Amihai Eliyahu δεν βασίζονται στην πραγματικότητα. Το Ισραήλ και οι IDF επιχειρούν σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα του διεθνούς δικαίου για να αποφύγουν να βλάψουν αθώους. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι τη νίκη μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια, σύμφωνα με το Army Radio του Ισραήλ, ο υπουργός τέθηκε σε διαθεσιμότητα από τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, μέχρι νεωτέρας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button