ΕνημέρωσηΟικονομία

Σε εστιατόριο στη Γλυφάδα το αρχηγείο της εγκληματικής οργάνωσης με τα αναβολικά

Στην εντυπωσιακή μεζονέτα στο Λόφο Πανί στον Άλιμο, οι ένοικοι των γύρω σπιτιών νόμιζαν ότι το φορτηγό που είχε σταθμεύσει έξω από το πολυτελές σπίτι, το πρωί της περασμένης Τετάρτης, ήταν από κάποια μεταφορική εταιρία και είχε έρθει για να κάνει μετακόμιση. Έπεφταν όμως έξω… Ήταν από την Οικονομική Αστυνομία και θα το χρησιμοποιούσαν για να απομακρύνουν τα χιλιάδες παράνομα σκευάσματα τα οποία έφτιαχνε στο εργαστήριο το οποίο είχε εγκαταστήσει στο υπόγειο του σπιτιού του ο 57χρονος φερόμενος αρχηγός. Άλλωστε το πτυχίο χημικού που είχε από το ελληνικό πανεπιστήμιο του έδινε τις απαραίτητες γνώσεις για να παρασκευάζει τα σκευάσματα με πρώτες ύλες από Ισπανία, Τσεχία και Κίνα.

Ο 57χρονος έκανε πολλά από τα ραντεβού του με το πελατολόγιο του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο εστίασης το οποίο φέρεται να διατηρεί στην περιοχή της Γλυφάδας. Από εκεί περνούσαν δεκάδες πελάτες γυμναστηρίων οι οποίοι ψώνιζαν τις παράνομες και επικίνδυνες ουσίες που έφτιαχνε ο «χημικός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια στιγμή οι παραγγελίες, μέσω των δυο ιστοσελίδων που διατηρούσε, σε Ελλάδα και εξωτερικό ήταν πάρα πολλές και σύμφωνα με την Οικονομική αστυνομία «το παράνομο οικονομικό όφελος που υπολογίζεται ότι θα αποκόμιζαν από την πώληση των κατασχεθέντων, εκτιμάται ότι υπερβαίνει τα -2.500.000- ευρώ». Είναι χαρακτηριστικό ότι χάπια για την στυτική δυσλειτουργία που πωλούνται στο φαρμακείο περίπου 40 ευρώ, το κύκλωμα τα πωλούσε 25 ενώ ποσότητα αυξητικής ορμόνης μπορεί να έφτανε και τα 200 ευρώ το κουτί.

Ο 57χρονος αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης με τα αναβολικά

Είναι χαρακτηριστικός ένας διάλογος μεταξύ των μελών του κυκλώματος που δείχνει με ξεκάθαρο τρόπο πως λειτουργούσαν:

ΜΕΛΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: Πήγα στον ….. και μου λέει , δε θα σου κρατάω μου λέει από τα πεντακόσια (500) που σου έδωσα , τετρακόσια πενήντα (450), δε θα σου κρατάω μου λέει, θα σου δίνω ένα πενηντάρι (50) κάθε μέρα που θα έρχεσαι, γιατί του φτιάχνω τα «άσπρα», του τα κάνω,  τα ξέρεις ποια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΓΙΟΣ ΜΕΛΟΥΣ:  Ναι ναι

ΜΕΛΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: Ναι! Φτιάχνω αυτά. Αλλάζω ετικέτες , μη σου ξεφύγει τίποτα.

ΓΙΟΣ ΜΕΛΟΥΣ: Ναι

ΜΕΛΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: Σε κανένα!

ΓΙΟΣ ΜΕΛΟΥΣ: Όχι

ΜΕΛΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: Ούτε στον…  ούτε πουθενά !

ΓΙΟΣ ΜΕΛΟΥΣ: Το ξέρω!

ΜΕΛΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: Λοιπόν. Θα σου δίνω μου λέει ένα πενηντάρι την ημέρα γιατί δεν έχω μου λέει, έχω πρόβλημα. Λέω καλά. Αυτός βγάζει,  από το μαγαζί βγάζει δώδεκα με δεκαπέντε χιλιάδες  κάθε μέρα ο μ…κας. Εν πάση περιπτώσει τι να πω, του λέω εντάξει. Και σκέφτηκα να μου, αν μπορέσεις και μου στείλεις ένα λογαριασμό, τα πεντακόσια να του τα δώσω και να στα δίνω, θα σου δώσω, σε δέκα μέρες θα σου δώσω τα πεντακόσια πίσω.

ΜΕΛΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ:…………γιατί έχει φέρει από πάνω από την, από Βουλγαρία , ξέρεις, από εκεί που έχει τα τέτοια, τα έφερε όλα εδώ κάτω να πούμε. Έφερε 12.000 κομμάτια!

Τα μέλη της σπείρας θα απολογηθούν στον ανακριτή την Δευτέρα το πρωί.

Δείτε τι βρέθηκε στο υπόγειο της μεζονέτας του 57χρονου:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button