ΕνημέρωσηΟικονομία

Στους 598 οι κωδικοί προϊόντων στα σούπερ μάρκετ που συμμετέχουν στη «Μόνιμη Μείωση Τιμής»

Ξεπεράστηκε ο στόχος του υπουργείου Ανάπτυξης για την πρωτοβουλία «Μόνιμη Μείωση Τιμής», καθώς οι κωδικοί προϊόντων που συμμετέχουν σε αυτή έφτασαν τους 598 και αφορούν 30 κατηγορίες προϊόντων από περίπου 50 εταιρείες.

Το υπουργείο Ανάπτυξης σημειώνει ότι ο αρχικός στόχος ήταν 500 κωδικοί στα ράφια των σούπερ μάρκετ με μείωση τιμής κατά 5% ή και παραπάνω για τουλάχιστον έξι μήνες, ο οποίος τελικά ξεπεράστηκε πολύ σύντομα, αφού οι κωδικοί προϊόντων «άγγιξαν» τους 600.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης εκφράζει την ικανοποίησή της για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων στην πρωτοβουλία που σκοπό έχει τη στήριξη των νοικοκυριών που δοκιμάζονται από την εισαγόμενη κρίση πληθωρισμού και κυρίως των ευάλωτων, ενώ, στο πλαίσιο της δημιουργικής συνεργασίας με τις επιχειρήσεις του χώρου, θα συνεχιστούν οι προσπάθειες για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διεύρυνση της λίστας των σχετικών προϊόντων.

To άρθρο Στους 598 οι κωδικοί προϊόντων στα σούπερ μάρκετ που συμμετέχουν στη «Μόνιμη Μείωση Τιμής» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button