Ομορφιά

Συγκλονίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έπεσα σε κώμα και πήγα να πεθάνω»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Κυριακής 4/2 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» και τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε με το χέρι στην καρδιά για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και τις σκέψεις που έκανε λίγο πριν πέσει σε κώμα.

«Βιωματικά την έχω αποδείξει την αξιοπρέπεια. Εγώ έπαθα πνευμονικό οίδημα, που σημαίνει ότι δεν είχα αναπνοή. Ευτυχώς είχα πάρει τον γιο μου τηλέφωνο και αυτός με γλίτωσε. Ερχόταν, τελείωνε και κάποια στιγμή δεν είχα αναπνοή. Καθόλου» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Ξέρεις ποιες ήταν οι τελευταίες μου σκέψεις; Αξίζουν γιατί είναι ρεαλισμός. Έβλεπα τη ζωή μου σαν ένα ευθύγραμμο τμήμα άλφα βήτα και έλεγα αχ γιατί το α δεν είναι πιο δεξιά και το β πιο αριστερά. Ήθελα να την επιμηκύνω και έλεγα τελείωσε. Το δεύτερο ήταν να ξαπλώσω για να με βρούνε σε αξιοπρεπή στάση. Ήταν η τελευταία μου σκέψη, έπεσα σε κώμα και πήγα να πεθάνω. Με γλίτωσαν. Η αξιοπρέπεια είναι η βάση και το μεγάλο όπλο» συνέχισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button