Ομορφιά

Συγκλονίζει ο Ετεοκλής Παύλου για τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε – Βίντεο

Ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στον Κωνσταντίνο Καμέα και την εκπομπή Status, με τον αθλητή και παρουσιαστή του Star να προχωρά σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε στο παρελθόν και η οποία και ήταν η αφορμή για να αλλάξει πλήρως η ζωή του.

Συγκεκριμένα, ο Ετεοκλής Παύλου εξομολογήθηκε πως «το συγκεκριμένο ως συμβάν είναι για να σου καταστρέψει τη ζωή. Το ίδιο το συμβάν. Θεωρώ ότι είναι πολύ στενάχωρο για τους ανθρώπους γενικότερα ότι καταλαβαίνουμε το νόημα της ζωής πέντε με δέκα δευτερόλεπτα πριν πεθάνουμε. Τότε είναι που καταλαβαίνεις αυτή τη ματαιότητα και λες «αυτό ήταν η ζωή, πέρασε». Ακούγεται πολύ απλό αλλά είναι πολύ σοκαριστικό. Το κρύο του θανάτου είναι πολύ βαρύ να το νιώσεις».

«Αφού έχεις νιώσει όμως αυτό το συναίσθημα, είναι πολύ μεγάλη ευλογία και τύχη να μπορείς να ξαναέρθεις στη ζωή και να την διεκδικείς από την αρχή. Είσαι σε μια πολύ πλεονεκτική θέση, ακόμα και έχοντας μια μεγάλη και σοβαρή αναπηρία όπως είναι το να χάσεις το πόδι σου».

«Μέσα σε μια συμπλοκή σε μαγαζί, ανάμεσα σε δυο παρέες, ένας από αυτούς είχε ένα όπλο και το έβγαλε. Οι σφαίρες ήρθαν επάνω μου και από εκεί και πέρα ξεκίνησε όλο αυτό το τεράστιο ταξίδι που ξύπνησα μέσα στο νοσοκομείο και νοσηλεύτηκα για σχεδόν δυο χρόνια. Έκανα 16 χειρουργεία, από τα οποία το θέμα του ποδιού ήταν το πιο απλό».

«Στην ουσία η σφαίρα μπήκε από την αριστερή πλευρά και βγήκε από την δεξιά οπότε όλα ζωτικά μου όργανα είχαν τρυπήσει και είχα εσωτερική αιμορραγία. Όσο και αν ακούγεται κάπως άσχημο και άκομψο, έπρεπε να μου τα ράψουν από την αρχή για να λειτουργήσουν. Κάτι το οποίο είναι τεράστιο ερωτηματικό κατά πόσο θα πετύχει όλο αυτό και οι πόνοι είναι τεράστιοι» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Ετεοκλής Παύλου στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button