Ομορφιά

Τάσος Ξιαρχό για την αυτοκτονία του Ερμή Καραγιάννη: «Την ημέρα που έβαλε τέλος στη ζωή του, μου έστελνε περίεργα μηνύματα»

Ο Ερμής Καραγιάννης, τον οποίο είχαμε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM το 2020, έβαλε τέλος στη ζωή του σε ηλικία 23 ετών.

Ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος γνώρισε προσωπικά τον νεαρό, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και εξέφρασε τις τύψεις που αισθάνεται, για το γεγονός, ότι υπήρξε απότομος με τον Ερμή Καραγιάννη σε μήνυμα που του έστειλε.

Αρχικά, ο Τάσος Ξιαρχό είπε: «Δυστυχώς την μέρα που αφαίρεσε τη ζωή του μου έστελνε μηνύματα ήταν περίεργα τα μηνύματα, νιώθω πολλές τύψεις, μπορεί να έχει ανάγκη να επικοινωνήσει και να πει κάτι. Απλά νομίζω ότι στο μήνυμα που του μίλησα απότομα… ήμουνα σε ένα ταξίδι, τέλος πάντων, σε άλλη χώρα για το Πάσχα και του λέω “άσε με ρε με Ερμή άσε με”. Όταν κάποιος σου μιλάει πολύ και λέει πράγματα που δεν βγάζουν νόημα άκουσε τον. Πού να φανταστείς; Πού να ξέρεις;».

Στην συνέχεια, π γνωστός χορογράφος πρόσθεσε: «Ήταν ένας άγγελος, ένα ξανθό παιδί με γαλάζια μάτια, πολύ παράξενη και πολύ ενδιαφέρουσα φυσιογνωμία. Ήταν πάντα όμως θλιμμένος. Απ’ όσο τον ξέρω, ενάμιση χρόνο, ήταν πολύ θλιμμένος και είχε πάντα πολλά παράπονα. Δεν μπορώ να πω περισσότερα αλλά δεν ήταν πολύ καλά. Τώρα το ότι έφτασε σ’ αυτό το σημείο να το κάνει, με πιάνει καρδιά μου. Ήταν πάρα πολύ ευαίσθητο παιδί, πολύ καλό παιδί, πολύ ευγενικός, πολύ συνεσταλμένο παιδί. Είχε πάρα πολλά όνειρα ήθελε να κάνει πάρα πολλά πράγματα αλλά δεν τον άφηνε ο δαίμονάς του».

Τέλος, ο Τάσος Ξιαρχό κατέληξε: «Επειδή έχω φτάσει στη θέση του Ερμή με αυτοκτονία και έχω φτάσει πολύ κοντά στο θάνατο και, μάλιστα, όταν είχαμε πρωτοβρεθεί, αυτό που συζητούσαμε ήταν που μου λέει “πώς ένιωσες που έκανες απόπειρα αυτοκτονίας;” και του έλεγα ότι ο καθένας, αν δε φτάσει εκείνο το σημείο, δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι αυτό, γιατί με ρώταγε και για κάποιο λόγο με κοίταζε έτσι με ενδιαφέρον. Εγώ του έλεγα απλά την πλευρά μου, αυτό που έχω βιώσει. Μερικές φορές όταν φτάνεις στην απόπειρα και σε ρωτάει ο άλλος γι’ αυτό, πρέπει να καταλάβεις ότι μάλλον το σκέφτεται και ο ίδιος. Και πρέπει να του το βγάλεις αυτό από το μυαλό».

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button