Ομορφιά

Θα παραμείνει για έξι μήνες στο νοσοκομείο Δημήτρης Κόκοτας – «Είναι δύσκολα τα πράγματα»

Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, η οποία αναφέρθηκε στην πορεία της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα.

Η Ματίνα Παγώνη εξήγησε τους λόγους για τους οποίους χρειάζεται χρόνο η κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα, με τους γιατρούς να περιμένουν πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του.

«Αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης Κόκοτας έχει κλείσει 3 μήνες στο νοσοκομείο. Χρειάζονται περίπου έξι μήνες με τα δεδομένα και την κλινική κατάσταση που έχουμε. Σας είχα πει από την αρχή ότι αυτή η υπόθεση θα τραβήξει πολύ καιρό, είναι δύσκολα τα πράγματα, παρακολουθείται καθημερινά για να δούμε την εξέλιξη του οργανισμού.

Από εδώ και πέρα πρέπει να περιμένουμε κάποιους μήνες για να δούμε πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του σε όλα αυτά τα οποία έχει υποστεί από την αρχή», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Από την αρχή είναι ίδιες οι επιπλοκές και όσον αφορά τον εγκέφαλο και όσον αφορά την όραση. Θέλει πολύ χρόνο, πάρα πολύ χρόνο. Δεν μπορεί ο Δημήτρης Κόκοτας να πάει ακόμα στο κέντρο αποκατάστασης, θα περάσουν κάποιοι μήνες και μετά».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button