Ομορφιά

Θάνος Μαρίνης: Ο αγοραστής του «Cash or Trash» αποκάλυψε την μάχη του με τον καρκίνο

Ο Θάνος Μαρίνης, ένας εκ των αγοραστών του Cash or trash, αποκάλυψε για πρώτη φορά τη μάχη του με τον καρκίνο, με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μια σειρά από φωτογραφίες.

Πιο αναλυτικά, ο Θάνος Μαρίνης αποκάλυψε ότι πριν λίγο καιρό διαγνώστηκε με καρκίνο, ωστόσο λόγω της έγκαιρης διάγνωσης κατάφερε να τον νικήσει, και έστειλε το δικό του μήνυμα προς όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα αλλά και για το πόσο σημαντικό είναι να αφιερώνουμε λίγο χρόνο στο να σκεφτόμαστε ανθρώπους που δίνουν τη δική τους μάχη για τη ζωή.

Συγκεκριμένα, ο Θάνος Μαρίνης έγραψε: «Awareness post και τίποτε άλλο γιατί αυτά δεν πρέπει να είναι ταμπού όπως ήταν κάποτε στα χωριά. Δε θα πω fuck cancer, δε θα πω love you cancer, θα πω ότι οι ευχές σας για υγεία πριν 20μερες στα γενέθλια μου, έπιασαν τόπο, τον βρήκαμε, τον πέταξα χτες, σήμερα έξω, και προχωράμε με δόξα στον Θεό, στην επιστήμη και την Συμπαντική αγάπη.

Με δίδαξε και κατάλαβα γιατί τον έφερα πάνω μου, και πήρα το μάθημα. Στο χέρι μου να βελτιωθώ κι άλλο. Κάντε εξετάσεις, κοιτάξτε και θυροειδή που ο κόβιντ τον έχει κάνει άνω κάτω, και αγαπήστε τους γύρω σας παραπάνω. Η προτροπή μου να σκέφτεστε μια φορά τη μέρα για 20 δευτερόλεπτα όλους αυτούς που κάνουν αγώνα με τις πεταλούδες στις φλέβες τους και τη χημειοθεραπεία, να σκοτώσουν αυτά τα βρωμερά κύτταρα.

Είτε προσευχή το πείτε, είτε σκέψη, είτε ενέργεια, 20 δευτερόλεπτα αγάπης να δίναμε ΟΛΟΙ, μπορούν να γίνουν συγκλονιστικά πράγματα στη γη.

Μάνα, Πατέρα (που με κάνατε 47, αλλά ακόμα σαν 7χρονο σας κρατώ σε εγρήγορση και γι αυτό και εσείς δε θα γεράσετε ποτέ), Σονί μου που βρίσκω απίθανους τρόπους να σε κρατώ μακριά από τη δουλειά, Κρις που ήσουν η αιτία να βρεθεί, Ιωνάκο μου που η αγκαλιά σου κάνει την πέτρα άμμο, Μάριε που μου έχεις στήσει ομάδα στην Pure που κεντά και ένα χρόνο να λείπω, συνεργάτες, φίλοι που το μοιράστηκα και όλοι εσείς οι γνωστοί άγνωστοι, να μου είστε καλά, γεροί, να θεραπεύετε τα μέσα σας και να παραμείνετε κατά τον συνπαντικό δρόμο, ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ! Το ταξίδι της εδώ ζωης είναι τόσο ενδιαφέρον, διδακτικό, και όμορφο. Everything real και τόσο surreal. Ευλογία».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button