ΕνημέρωσηΠολιτική

Το ζευγάρι που έκανε δωρεά 100.000 ευρώ στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου επισκέφτηκε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Τη Σωτηρία και τον Παναγιώτη Αραμπατζή, ηλικίας 92 και 94 χρονών, αντίστοιχα, που έκαναν δωρεά 100.000 ευρώ στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου επισκέφτηκε στο σπίτι τους, στο χωριό Μάνη του Έβρου, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Αυτό που κάνατε είναι πολύ σημαντικό, η προσφορά σας είναι παράδειγμα για όλους μας και ήρθα να σας ευχαριστήσω από κοντά», είπε στους δύο ηλικιωμένους που δώρισαν στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Η παρουσία σας εδώ μας δίνει χαρά και ελπίδα, μας δίνει ζωή», της είπαν η Σωτηρία και ο Παναγιώτης, οι οποίοι τόνισαν πώς τη δωρεά την έκαναν για το καλό όλων.

Σε κλίμα συγκίνησης η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνομίλησε μαζί τους, ενδιαφέρθηκε για την υγεία τους και τους ευχήθηκε να είναι πάντα καλά.

Η κ. Σακελλαροπούλου έκανε πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει στη Σωτηρία και τον Παναγιώτη το Νοέμβριο του 2023, όταν πληροφορήθηκε την πράξη της δωρεάς τους.

Τους τηλεφώνησε τότε, τους ευχαρίστησε για αυτό που έκαναν και τους υποσχέθηκε ότι όταν θα βρεθεί στον Έβρο θα περάσει από το σπίτι τους να τους δει.

Το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου τους ευχαρίστησε για τη δωρεά, τους χαρακτήρισε «ευεργέτες» και διέθεσε τα 100.000 ευρώ για την απόκτηση ενός οχήματος μεταφοράς ασθενών ΑΜΕΑ, όπως και για την προμήθεια εξοπλισμού.

To άρθρο Το ζευγάρι που έκανε δωρεά 100.000 ευρώ στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου επισκέφτηκε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button