ΕνημέρωσηΠολιτική

Τρίμηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Με ποινή απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα για τρεις μήνες και πρόστιμο 30.000 τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τον «ισχυρό άνδρα» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, «για πράξεις και δηλώσεις του οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος».

Παράλληλα, στον ιδιοκτήτη της «πράσινης» ομάδας επιβλήθηκε και πρόστιμο 30.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι, με τη σημερινή απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ, η συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου που έχει επιβληθεί στον Δ. Γιαννακόπουλο φτάνει στους 14 μήνες, ενώ ο επικεφαλής του «τριφυλλιού» έχει δικαίωμα να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ:

«115/2-7-2024

  1. Επιβάλλεται στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, ιδιοκτήτη της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) η ποινή της απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για διάστημα τριών (3) μηνών και χρηματικό πρόστιμο ύψους τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ, για πράξεις και δηλώσεις του οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, πράξεις που έλαβαν χώρα την 21-6-2024, διά αναρτήσεών του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram, και
  2. Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) χρηματικό πρόστιμο ύψους πενήντα χιλιάδων (50.000,00) ευρώ, για πράξεις και δηλώσεις του ιδιοκτήτη της, οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, και έλαβαν χώρα κατά τα ως άνω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button