ΕνημέρωσηΟικονομία

Uber Boat: Λειτουργία σε Μύκονο Σαντορίνη, Κέρκυρα και Αθηναϊκή Ριβιέρα

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ξεκινά την λειτουργία της η υπηρεσία Uber Boat στη Μύκονο, ενώ επεκτείνεται σε τρεις νέους προορισμούς: τη Σαντορίνη, την Κέρκυρα και την Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Η υπηρεσία Uber Boat αποτελεί μια κατά παραγγελία λύση μετακίνησης που λειτουργεί από τοπικούς αδειοδοτημένους φορείς και είναι διαθέσιμη μέσω της εφαρμογής της Uber. Οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν εύκολα και αξιόπιστα να κάνουν κράτηση για εκδρομές με ταχύπλοο σκάφος με το πάτημα ενός κουμπιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η επέκταση αυτής της υπηρεσίας σε τρεις νέες περιοχές αποτελεί ένα ακόμη βήμα στο πλαίσιο της στρατηγικής της εταιρείας, που θέτει την Ελλάδα στο επίκεντρο της αγοράς της Ευρώπης και ενισχύει τη στήριξή της στον ελληνικό τουρισμό.

Μέσω του Uber Boat, εξασφαλίζονται προσιτές και ασφαλείς επιλογές μετακίνησης τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες των νησιών, αλλά και του παραλιακού μετώπου της Αθήνας» σημειώνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Η Μαίρη Γαϊτανάρου, Country Operations Manager της Uber για την Ελλάδα δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μετά την έναρξη του προγράμματος πιλοτικά πέρυσι στη Μύκονο, το οποίο εκτίμησαν ιδιαίτερα οι χρήστες μας, κυρίως οι διεθνείς τουρίστες, επανεκκινούμε τις δραστηριότητές μας στο νησί, προσθέτοντας παράλληλα περισσότερες επιλογές μετακίνησης με σκάφη στην Κέρκυρα, τη Σαντορίνη και την Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Είμαστε αφοσιωμένοι να προσφέρουμε τις δυνατότητες της τεχνολογίας μας τόσο στους χρήστες για να απολαμβάνουν περισσότερους τρόπους μετακίνησης στη χώρα μας με το πάτημα ενός κουμπιού, όσο και στους ντόπιους επιχειρηματίες, δίνοντας τους περισσότερες επιχειρηματικές ευκαιρίες».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button