Ομορφιά

Βρισηίδα Ανδριώτου: Απαντά πρώτη φορά για το εξώδικο στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» ήταν η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία απάντησε πρώτη φορά για το εξώδικο που έστειλε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Εγώ έστειλα εξώδικο, δεν έκανα ασφαλιστικά μέτρα. Δεν επιζητώ τη δημοσιότητα πάνω σε αυτό. Ήθελα να προστατεύσω τον εαυτό μου, δεν με ενδιαφέρει τι λέει η άλλη πλευρά. Είναι πολύ άσχημο να λέγονται ψέματα δημόσια, γιατί επηρεάζουν τις ζωές των άλλων. Επειδή τα έχω ζήσει αυτά, έχουν πει ψέματα για μένα, με έχουν σταυρώσει άδικα και όλο αυτό επηρεάζει και τη δουλειά μου και δεν το θέλω, να λέγονται ψέματα δημόσια χωρίς συνέπειες.

Η μόνη λύση για να προστατεύσω τον εαυτό μου είναι το εξώδικο. Άμα λες ψέματα για να χαλάσεις τη δική μου ζωή, θα πέφτει εξώδικο. Κουράστηκα να είμαι συνέχεια σε θέση άμυνας. Σε καμία συνέντευξη δεν έχω πει κάτι κακό για κανέναν», είπε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Στη συνέχεια η Βρισηίδα Ανδριώτου πρόσθεσε: «Στην Ευρυδίκη δεν χρειάζεται να της μεταφέρει κάποιος κάτι, μόνη της τα σκέφτεται τα περισσότερα. Εδώ και ένα χρόνο λέει πράγματα που δεν ισχύουν και μπροστά στις κάμερες, αλλά και στο περιβάλλον μου. Έστειλα εξώδικο για να προλάβω το μέλλον, αυτά που θα σκεφτεί και θα πει. Με αυτά που είπε για τον σύντροφό μου ένιωσα προδομένη».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button